GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE

GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE!
Ako u nekoj drugoj tvrtki iste
djelatnosti nađete bilo koji proizvod
iz našeg prodajnog asortimana,
iste kvalitete, po nižoj cijeni,
tu cijenu uz
5% DODATNOG POPUSTA
nudi Vam i EnergoPak d.o.o.


Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

UGOVORNI PARTNERI

Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

KORISNI LINKOVI

PREVODITELJ

Prevoditelj EN -> HR
Translate HR -> EN
www.rjecnik.net

PočetnaBiodizelBiodizel procesori za kućanstva i industriju

Dodatni pribor i oprema

Cold Flow 350 – Aditiv za biodizel kod hladnog vremena 1*1 litra

Biodizel aditiviCOLDFLOW 350 je aditiv za biodizel zimi kojim se kontroliraju točke brtvljenja. Coldflow 350 je u cijelosti testiran sa širokim rasponom tipova biodizela i daje odlične rezultate. Coldflow 350 daje proizvođačima biodizela sigurnost da na njihov biodizel neće utjecati hladno vrijeme.

Bioboost 1000 – Aditiv za biodizel poboljšavanje cetanskog broja1*1 litra

Biodizel aditiviBioboost 1000 će poboljšati performanse i snagu biodizela poboljšavanjem njegovog cetanskog broja. Korisnici će osjetiti jasno poboljšanje startanja ujutro za razliku od netretiranog biodizela kod kojeg se osjećala razina tromosti. Bioboost 1000 je efektan kod svih tipova biodizela i korisnici će osjetiti poboljšanje performansi kada se Bioboost doda.

GF serija za centrifugiranje ulja

Biodizel centrifuga

Pročiščivači ulja centrifugiranjem, izvrsne kvalitete, odstranjuju vodu i sve kontaminaciske čestice teže od ulja.
Dizajnirane za korištenje sa dizelom, biodizelom, biljnim uljem, uljem mjenjača i uljem za podmazivanje, centrifuge će raditi efikasnije ako je ulje zagrijano prije procesa zbog smanjenja viskoznosti na razinu viskoznost sličnu one vodi, to je poglavito važno kada se koristi biljno ulje.

Filtracijski set sa pumpom pogodan za biodizel ili biljno ulje

Biodizel filtracijaJednostavan samosastavljajući set za doziranje jako filtriranog biodizela ili biljnog ulja. Odličan za filtriranje vašeg iskorištenog jestivog ulja prije procesiranja. Više stupanjsko filtriranje uspješno odstranjuje čestice u fazama čime je životni vijek maksimiziran i osigurana je dobra kvaliteta ulja u jednom prolazu, odaberite broj faza potrebnih u nizu.

Bodizel pročišćivač - 150 do 300 litara na dan

Bodizel pročišćivačNema više ispiranja vodom kada je tu Green Fuelsov BP-6/12 Biodizel pročišćivač. Biodizel pročišćivač upravljan zrakom dolazi sa svom potrebnom opremom za lako spajanje na Fuelpod ili Fuelmeister sustave. Nekoliko sati nakon uključenja spojene opreme gorivo je kristalno čisto, pročišćeno i spremno za upotrebu.


Bodizel pročišćivač - 1.440 do 2.880 litara na dan

Bodizel pročišćivačNema više ispiranja vodom kada je tu Green Fuelsov BP-60/120 Biodizel pročišćivač. Biodizel pročišćivač upravljan zrakom dolazi sa svom potrebnom opremom sa lako spajanje na postojeće biodizel sustave. Najlakši i najefikasniji način da pročistite svoje biodizel koji zadovoljava najviše standarde.
Koristi se u rafinerijama biodizela najviše kvalitete u cijelom svijetu.PočetnaBiodizelBiodizel procesori za kućanstva i industriju


Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

KONTAKT - UPIT

SJEDIŠTE: BJELOVAR
Stipe Javora 14
HR-43000 Bjelovar
Hrvatska (Croatia)
T: +385 43 222 108
F: +385 43 222 107
E: info@energopak.hr
E: info@enepro.hr

Miro Pavlović
E: miro@enepro.hr
M: 091 222 1077Raiffeisen banka - Tečajna lista i tečajni kalkulator