GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE

GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE!
Ako u nekoj drugoj tvrtki iste
djelatnosti nađete bilo koji proizvod
iz našeg prodajnog asortimana,
iste kvalitete, po nižoj cijeni,
tu cijenu uz
5% DODATNOG POPUSTA
nudi Vam i EnergoPak d.o.o.


Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

UGOVORNI PARTNERI

Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

KORISNI LINKOVI

PREVODITELJ

Prevoditelj EN -> HR
Translate HR -> EN
www.rjecnik.net

PočetnaPretraga za: upravljanje

Automatika plastenika i staklenika

Staklenik

Energopak d.o.o. zajedno sa svojim partnerom GR ELETTRONICA iz Italije nudi sustave kontrole klimatskih uvjeta u staklenicima i plastenicima.

Okosnica za nadgledanje klimatskih uvjeta:
Sustav pod nazivom CLIMA BASE omogućava reguliranje klimatskih uvjeta u staklenicima u svrhu zaštite usjeva. Do svih funkcija ovog sustava dolazi se preko funkcionalnih tipki, a uporaba je pojednostavljena. Elektronička kontrolna jedinica sastoji se od osnovnog modula upotpunjenog sa LCD ekranom i funkcionalnim tipkama (nosioc glavnih/osnovnih funkcija), te setom dodatnih modula, s mogućnošću kontroliranja i do 24 prozora, isključenja, ručnog otvaranja i dodatnim mogućnostima ventilacije zagrijavanja, zasjenjivanja i podizanja (napumpavanja). Sustav se nalazi u kućištu koje je u potpunosti ožičeno sa svim mu potrebnim elektromehaničkim elementima.

Za više informacija:
www.grelettronica.com

Primjena:
Staklenička i plastenička intezivna proizvodnja sa automatski kontroliranim procesom proizvodnje poljoprivrednih proizvoda. Prvenstveno povrća.

Glavne karakteristike sustava Climate-Base:
Sustav dolazi u kućištu koje je već prethodno kompletno ožičeno, a sastoji se od elektroničke kontrolne jedinice i elektromehaničkih izvršnih članova potrebnih za odabranu konfiguraciju. Potpuno opremljeni sustav ima slijedeće funkcije:

 • Otvaranje/zatvaranje prozora sekvencijski do maksimalno 12 krovnih i 12 bočnih
 • Grijanje
 • Ventilacija
 • Napuhivanje
 • Zasjenjivanje
 • Kontrola odvlaživanja
 • Kontrola brzine i smjera vjetra
 • Kontrola prisutnosti kiše
 • Serijska veza RS 232
 • LCD ekrani, višejezični
 • Kompletni dijagnostički sustav

Glavni način djelovanja:
Preko funkcijskih tipaka na kontrolnoj jedinici možete odabrati željeni način rada, ovisno o trenutnim potrebama.

Automatske operacije
Hlađenje odnosno grijanje se obavlja preko jedinice za temperaturu. Kontrolni algoritmi djeluju preko konfiguracijske IP za optimalnu kontrolu ovisno o potrebama. Općenito:

 • Dvije maksimalne temperature, diferencijalna i tla
 • Jedna minimalna temperaturu koja se održava tijekom dana
 • Jedna minimalna temperatura koja se održava tijekom noći

Sustav ima dva senzora za kontrolu temperature, koji se mogu konfigurirati na nekoliko načina:
 • Sonda T1 mjeri temperaturu ili služi za zadavanje željenih temperatura
 • Sonda T2 za verifikaciju sonde T1
 • Sonde T1 i T2 (prosječna vrijednost) za kontrolu
 • Sonda T2 se koristi za kontrolu minimalne i maksimalne temperature (sigurnosna kontrola)

Ručne operacije
Dozvoljava ručno podešavanje ili isključuje neke funkcije:

 • Otvaranje/zatvaranje prozora
 • Isključivanje iz kontrole željnih prozora
 • Uključuje/isključuje razne funkcije kao što su : zagrijavanje, ventilacija, zasjenjivanje, napuhavanje
 • Isključivanje funkcija

HITNE operacije
Mogućnost potpunog isključivanja elektroničke kontrole te djelovanje elektromehanički kod odabira funkcija i baratanja sa prozorima. Sustav omogućuje konstantni zapis minimalne i maksimalne dosegnute temperature. Zapis je moguće resetirati u svakom trenutku.

Najvažniji veze za sustav CLIMA-BASE:

 • Ulazni signali / izlazne naredbe
 • Unutarnja temperatura staklenika T1 / Prozori Hum
 • Temperatura T2 (konfiguracijska) / Bočni prozori
 • Sonda za mjerenje vlažnosti 4-20 mA / Grijač
 • Senzor svjetline / Lepeza
 • Kontaktni mjerni pretvornici kiše(ovlaživanje/orošavanje)/ kompresorska kabina za održavanje tlaka
 • Kontaktni vjetar 1 (desni ili slab) / Pokrov za sjenu
 • Kontaktni vjetar 2 (lijevi ili jak) / Generički kontakt za alarm

Najvažniji dodaci sustava Clima-Base:

 • Dvije sonde za mjerenje temperature / Standardno
 • Sonda za mjerenje vlažnosti 4-20mA / Na zahtjev
 • Senzor svjetline / Na zahtijev
 • Mjerni pretvornici za kišu / Na zahtijev
 • Anemometar sa prilagodljivim razinom za intervenciju / Na zahtijev

Staklenici i plastenici Staklenici i plastenici Staklenici i plastenici Staklenici i plastenici Staklenici i plastenici Staklenici i plastenici Staklenici i plastenici Staklenici i plastenici Staklenici i plastenici Staklenici i plastenici Staklenici i plastenici Staklenici i plastenici Staklenici i plastenici Staklenici i plastenici Staklenici i plastenici Staklenici i plastenici


Solarni kolektori i paneli - Solarna energija

Ambalaža

Energopak d.o.o. isporučuje kompletne solarne sustave za proizvodnju električne i toplinske energije.

Glavni partner nam je Njemačka kompanija BEISHEIM CONSULTING.

Primjena:
Proizvodnja električne i toplinske energije pomoću solarnih kolektora kako za vlastite potrebe tako i za prodaju više proizvedene električne energije HEP-u. Više informacija možete dobiti preko KORISNI LINKOVI - HERA.

Solarni kolektori i paneliFotonaponski uređaj (fotovoltaik PV-uređaj) funkcionira na način da kada na solarnu ćeliju dospije svjetlost nastaje električni napon između strane okrenute svjetlosti i strane koja nije okrenuta svjetlosti. Kada je zatvoren strujni krug protiče električna struja. On se sastoji od više fotonaponskih panela (solarnih modula), koji sunčevu svjetlost pretvaraju u istosmjernu struju. Većinom se ta istosmjerna struja pretvara u uobičajenu 230 V – izmjeničnu struju. Fotonaponski panel se opet sastoji od pojedinačnih solarnih ćelija (većinom 36 ili 72 ćelije od kristaličnog silicija). One se sastoje od različitih dotiranih poluvodičkih materijala, koji imaju svojstvo proizvodnje elektriciteta direktno iz sunčeve svjetlosti - fotonaponski efekt. Zato se ta tehnika i naziva fotonaponskom tehnikom.Iz više pojedinačnih solarnih ćelija formira se solarni modul koji se opet s drugim solarnim modulom spaja u solarni generator.

Solarni kolektori i paneliZbog rastuće cijene fosilnih goriva kao i zbog jačanja svijesti o potrebi očuvanja okoliša danas interes za korištenje Sunčeve energije u pripremi tople vode ponovno raste. Suvremena oprema za proizvodnju tople vode – kolektori Sunčeve topline – montiraju se na krov kuće.

Solarni kolektori i paneliU njima se nalaze cijevi s vodom (ili medijem) koja se zagrijava pod utjecajem Sunčevih zraka. Izuzetno popularan ‘crni spremnik vode’ koji je jako raširen u našem priobalju, zapravo je vrlo primitivan, a učinkovit način korištenja Sunčeve energije za zagrijavanje vode.

Solarni kolektori i paneliNo s razvojem tehnologije primjena solarne energije za proizvodnju topline u kolektorima postaje jedna od isplativijih primjena ovog obnovljivog izvora energije. Učinkovitost pretvorbe solarne energije u kolektorima dostiže i do 80%, no učinkovitost pretvorbe na razini sustava, naročito na godišnjoj razini, može biti manja.

Solarno grijanje je idealno rješenje za uštedu energije. Veliki broj sunčanih dana rezultira velikom učinkovitošću sustava, a prednost sustava u odnosu na druge je u tome što je ekološki najprihvatljivije. Solarni sustavi u prosjeku štede 50-60% godišnje potrebe za energijom, a u ljetnom razdoblju se upravo zbog toga konvencionalni sustav zagrijavanja sanitarne vode može isključiti. Upravo time se uklanja štetna emisija plinova kao nusprodukt sagorijevanja.

Solarni kolektori i paneliProširenjem kapaciteta i/ili povećanjem razine usluge u turističkim objektima javlja se potreba za dodatnom toplinskom energijom za zagrijavanje bazena. Solarni sustavi su upravo ti koji nam u ljetnom razdoblju osiguravaju velike količine sanitarne vode i/ili grijanje bazena, dok se u zimskom razdoblju uz osiguranje sanitarne vode višak energije usmjerava u sustav grijanja, a najčešći primjer su apartmani gdje zimi kada više nema gostiju, zagrijavamo sanitarnu vodu za nekoliko ljudi, a ostali dio energije usmjerava se u grijanje jednog apartmana uz dogrijavanje konvencionalnim energentom.

Napretkom tehnologije povećava se iskoristivost sunčanih ćelija te se na taj način sve više smanjuje vrijeme povrata investicije. Proizvođači fotonaponskih ćelija daju za njih garanciju čak 25 godina. Ukoliko je pravilno proračunat, prema stvarnim potrebama potrošača, zatim i pravilno instaliran solarni se sustav isplaćuje već za 3 do 5 godina na moru, a za 5 do 7 godina na kontinentu. Što će se cijene ostalih energenata povećavati to će se vrijeme isplativosti solarnih sustava sve više smanjivati. Lokalne zajednice su prepoznale potrebu za čistom energijom te subvencijama olakšavaju prijelaz na solarne sustave. Nakon dugog razdoblja pripreme Vlada RH u srpnju 2007. godine odobrila je Tarifni sustav za proizvodnju električne energije iz obnovljivih energija i podzakonske akte o poticanju obnovljivih energija te minimalnom udjelu obnovljivih energija. Uređenjem energetskog tržišta, Hrvatska je stvorila i formalni okvir za komercijalno korištenja obnovljivih izvora energija, te time uklonila veliku prepreku za projekte na ovom području.

Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli Solarni kolektori i paneli


Reference

Reference

ABN TVORNICA ULJA - Zagreb
A.B.S. - Pićan
ADRIAKAMEN ITD - Split
ADRIATIC CARGO - Varaždin
ADRIA WINCH - Split
AEKS - Ivanić Grad
ALMONA - Sesvetski Kraljevec
ANTOŠ TRGOVINA - Dubrava
AGROKOR - Zagreb
AGROPROTEINKA - Sesvetski Kraljevec
ALPICO - Split
AMIS TELEKOM - Zagreb
ANTIGRAFITI CENTAR - Zagreb
ARIS 2000 - Zagreb
ARNIKA - Sesvete
ARTEX - Poreč
ATIS - Zagreb
ATLANTIC GRUPA - Zagreb
AUTO KUĆA GAŠPARIĆ - Čakovec
AUTOPRIJEVOZ HORVAT - Sesvete
AP ALEN HORČIĆKA - Banova Jaruga
AP DRAGO KNEŽEVIĆ - Gundinci
AP DELAČ MIROSLAV - Zagreb
AP IVAN MILOŠ - Feričanci
AP ĐURO PAVELIĆ - Slavonski Brod
AP JOSIP GREGORINČIĆ - Štrigova
AP LIVAJA TRANSPORTI - Hrvatski Leskovac
AP MARIO - Sesvete
AP MILIVOJ BRUSIĆ - Rijeka
AP MISLOVIĆ STJEPAN - Cestica
AP PAVO NIKIĆ - Sesvetski Kraljevec
AP STANKA ŽGANEC - Vratišinec
AP ŽDRAKIĆ MARKO - Požega
AP RADOVIĆ LIVIO - Kanfanar
APP - Požega
ARAL KAMEN - Zagreb
ARAPINAC - Špišić Bukovica
ASTRACIA - Split
ATIS - Zagreb
AUTO MAG - Gornji Stupnik
AUTOTRANSPORT STJEPAN RADIĆ - Maruševec
AUTOPRIJEVOZ MARIO - Sesvete
Aqua V.M.V. - Zagreb
AQUATERM - Karlovac
BARTOL - Ogulin
BADEL 1862 - Zagreb
BARPEH - Zagreb
BENUSSI – Fažana
BIO PHARM VET - Zagreb
BIODIESEL PRODUKT - Soblinec
BIOGNOST - Zagreb
BIOTERA NATURA - Samobor
BRENNTAG HRVATSKA - Zagreb
BRKOVIĆ - Sv. Nedjelja
BUBA - Gospić
CARIN – Zagreb
CE-ZA-R - Zagreb
CEMEX - Split
CENTROGRADNJA - Zagreb
CHEMING - Sesvete
CHROMOS - Samobor
CIAN - Split
C.I.O.S. - Zagreb
CONATUS - Zagreb
CROATIA VOĆE - Zagreb
CROSCO - Zagreb
CROWAY - Zagreb
CVEK USLUGE - Zagreb
CVITAN TRANSPORTI - Tinjan
ČAKOVEČKI MLINOVI - Čakovec
ČAZMATRANS - NOVA - Čazma
ČAZMATRANS PODRAVINA - PRIGORJE - Križevci
DALEKOVOD TIM - Topusko
DALMACIJACEMENT - Kaštel Sućurac
DEKONTA – Beograd, SRB
DARDI – Daruvar
DINA PRIJEVOZ – Daruvar
DIKACOMMERCE - Grubišno Polje
DI SPAČVA - Vinkovci
DIV - Bobovica
D.K.B. - Zagreb
DKL TRANSPORTI. - Bestovje
DOMET TEX - Rijeka
DONATELA - Split
DRILL Co. - Zagreb
DRAWING - Donji Miholjac
DVD BOL - Bol
ĐURO ĐAKOVIĆ-ENERGETIKA I INFRASTRUKTURA - Slavonski Brod
ECOOPERATIVA - Rijeka
ECOSYS - Zagreb
EKO-IMPO - Zagreb
EKO NEKRETNINE - Zagreb
ELGRAD - Zagreb
ELKA - Zagreb
ELMAR - Trebinje, BiH
ELTEKOR - Zagreb
ESAROM - Zagreb
EUROCABLE - Zagreb
EURCO - Vinkovci
ETRADEX - Žminj
EXTEH - Zagreb
FANTAZIA – Rasinja
FERO TERM – Zagreb
FEST – Karlovac
FILIJA - Zagreb
Filip Grubišić - Zadar
FIS-METAL - Strožanac
FLAMMIFER - Ozalj
FOR ING - Jelsa
FUCHS MAZIVA - Samobor
GAMAUF – Poljana
GEA 90 - Čakovec
GEA - Hercegovac
GETRO - Sesvete
GIFIKS GM - Zagreb
GIMONT GRADNJA - Velika Gorica
GIRK KALUN - Drniš
GK-GRUPA - Varaždin
GKP ČAKOM - Čakovec
GRABROVIĆ TRANSPORTI - Pazin
GRADNJA - Osijek
GRADNJA TRGOVINA LUČIĆ - Sesvete
GRAMAT - Zagreb
GUMIIMPEX-GRP - Varaždin
H.M. 5 - Gradec
HAC - Zagreb
HAĐIKAN TRANSPORTI - Donji Kraljevec
HERBOS - Sisak
HERMESGRAF - Zagreb
HIDROKOP - Koprivnica
HIDRO REGULACIJA - Zagreb
HLADNI VAL - Nova Gradiška
HOLETIĆ - Zagreb
HOLI SAMOBOR - Zagreb
HOTELI CAVTAT - CAVTAT
HRVATSKA GORSKA SLUŽBA SPAŠAVANJA - Makarska
HRVATSKA POŠTA - Zagreb
HRVATSKE ŠUME - Senj
HRVATSKI PLANINARSKI SAVEZ - Zagreb
HUDEK TRGOTRANS – Maruševec
IGM CIGLANA CERJE TUŽNO - Lepoglava
IGM PJEŠČARA - Jerovec
IMG - Zagreb
INA - INDUSTRIJA NAFTE - Zagreb
INDUSTROOPREMA - Zagreb
INKER - Zaprešić
INOKEM - Ivanić Grad
INSTITUT RUĐER BOŠKOVIĆ - Zagreb
INTREC SRO - Gornja Radgona, SLO
INT. PRIJEVOZ RIBO - Kašina
INTERTRANSPORT - Petrinja
IV COMMERCE - Varaždin
ISKOPI I PRIJEVOZ ŠAMIJA – Lovreć
IVALIM – Zagreb
IVASIM - Ivanić Grad
IVERO - Ivanić Grad
STROJNA OBRADA JAGIĆ – Sesvete
JAJCE ALLOY WHEELS - BiH
JAKA POSLOVNE USLUGE – Zagreb
JAMBREK - Seget Donji
JASEN - Bjelovar
JASMIN - Rijeka
JAVNA VATROGASNA POSTROJBA GRADA BJELOVARA – Bjelovar
JEDINSTVO - PNO - Zagreb
JEKLOTEHNA TING - Novi Marof
JOLE - Ogulin
JOLE MEGAPROMET - Omiš
JOLLY - Drniš
JONJIĆ TRADE - Krk
JUR TRANS - Krk
KAPELA CEROVNIK - Jospidol
KAPLAST - Vojnić
KAROCIN - Pićan
KAURIN PRIJEVOZ – Satnica Đakovačka
KENTAUR - Stari Grad
KEMIS TERMOCLEAN - Zagreb
KEMOKOP – Dugo Selo
KEMOPLASTIKA – Zagreb
KIKO TRGOVINA I USLUGE - Pregrada
KLANATRANS – Klana
KLINIKA FRAN MIHALJEVIĆ - Zagreb
KOKA - Varaždin
KOMICRO - Zagreb
KOMPANIJA TEŠIĆ - Kaštelir
KOL-TRANSPORT - Prelog
KOMUNALAC KOPRIVNICA - Koprivnica
KOMUNALAC OPATIJA - Opatija
KOMUNALNI SERVIS KUTINA - Kutina
KONČAR - Zagreb
KONČAR ENERGETSKI TRANSFORMATORI - Zagreb

KOTO - Ljubljana, SLO
KANUF INSULATION - Novi Marof
KRKA FARMA - Jastrebarsko
KUTRILIN TPV - Zagreb
LABUD - Zagreb
LAGERMAX AUTOTRANSPORT - Luka
LEOPOLD - Osijek
LGM - Zagreb
LIMEX - Donji Miholjac
LIM SAMOBOR - Samobor
LIPA MILL KUVERTE - Zagreb
LINDE PLIN - Karlovac
LIVAJA TRANSPORTI - Hrvatski Leskovac
LUKA ŠPED - Ploče
LUPRES - Trnovec Bartolovečki
MAHONIJA - Koprivnica
MAGRAD - Žakanje
MAIKI - Karlovac
MARIĆ - Sesvetski Kraljevec
MARINA NOVA - Karlovac
MAN PRODAJNO SERVISNI CENTAR - Karlovac
MASTERPLAST – Duboševica
MALA PERFORMERSKA SCENA -Zagreb
MARHA - Vrbovec
MATIJEVIĆ GRAĐENJE - Zagreb
MATROBY - Sesvete
MAXTRON - Strumica
MAZIVA-ZAGREB - Zagreb
MENES - Rijeka
MEP - Rijeka
MERCOR - Zaprešić
METAL HOLAND - Šamac, BiH
METSS - Čakovec
MICRA VTM – Lučko
MIJAGA - Sesvete
MK-BONA FIDE - Pregrada
MK VIROVITICA - Virovitica
MLIN PUKANIĆ - Velika Gorica
MM FARMACHEM - Zagreb
MODUS OPERANDI - Zagreb
MONDI - Valpovo
MUSA - Vela Luka
NARANĐA TRANSPORT - D. Kraljevec
NATRON PRODUKT - Sv.Ivan Žabno
NEMETALI A.D. - Prijedor, BiH
NEVA - Zagreb
NEXE GRUPA - Našice
NIKIĆ SERVIS - Dugo Selo
NIKING - Križevci
NISKOGRADNJA HREN - Donja Stubica
NOVATECH - Zagreb
OPĆA BOLNICA VINKOVCI – Vinkovci
OPĆA BOLNICA VUKOVAR - Vukovar
OPAČAK TRANSPORTI - Karlovac
OPG ĐURĐA ŠAIĆ - Zagreb
OPG PAVLEKOVIĆ - Gudovac
ORBICO GRUPA - Zagreb
PAG 91 - Pag
PALAMIDA - Crikvenica
PAN - PEK - Zagreb
PARKETI POŽGAJ - Veliki Bukovec
PAŠA TRANS - Koprivnica
PATTING - Varaždin
PENA - Bregana
PEMO - Dubrovnik
PERINIĆ SISTEMI - Zagreb
PERMACON - Bregana
PERT - Ilok
PET TRANS – Zagreb
PETROKEMIJA - Kutina
PEXTON - Split
PHOENIX CAPITIS - Sesvete
PILARSKI OBRT ŠAJN - Ogulin
PiP - Zagreb
PLAST-A - Rijeka
PLE-MET ZEUS - Zaprešić
POKOP - vl. Damir Oniško - Zagreb
POMGRAD GRADNJA - Split
POLI – MIX – Šapjane
POLJOPRIVREDNO PREHRAMBENI KOMBINAT - Nova Gradiška
PPP PLANTAK - Vinkovci
PP ZDRAVKO ROŽMARIĆ – Vidovec
PPS GALEKOVIĆ - Mraclin
PRESEČKI GRUPA - Krapina
PRIJEVOZNIK JOSIP BATALIĆ - Stobreč
PRIJEVOZ PUTNIKA TAXI 3559 - Sesvete
PRINCIPIUM - Varaždin
PRIMACOTRANS - Zagreb
PRIPOL - Zagreb
PROMOTEHNA - Zagreb
PRKA TRANSPORTI - Predavac
PROFECTUS GRADNJA - Vrbovec
PTO GRUBEŠIĆ - Vrbovec
PZ SOPJE - Sopje
PUNTANIKA LINE - Zadar
RADIN REPRO I ROTO - Zagreb
RANČ - Zagreb
RAMA - Virovitica
REMONT - Zagreb
REPRINT - Zagreb
REKO - Sesvete - Zagreb
RENCO – Trnovec
RIBARSTVO F - Cres
RIBARSKA ZADRUGA LANTERNA - Pula
RIN KOMERC – Novi Sad, SRB
RS NAP - Novi Sad, SRB
ROTOPLAST - Sv. Nedjelja
RUŽIĆ – Jurdani
S-SEČAN - Čakovec
SAMOBORKA - Samobor
SAN-GRA – Split
SEGESTICA - TRGOVINA - Sisak
SEGESTICA - Sisak
SHELL - Zagreb
SHOUMBURG - Zagreb
SETOVIA VOĆE - Zagreb
SIMPA SISTEM - Zagreb
SIMUL - Zagreb
SISATEC - Pula
SIZIM - Legrad
SKLADGRADNJA GROUP - Imotski
SKYLINK - Zagreb
SLAP-96 - Ivanić Grad
SLAVIJATRANS - Petrinja
SLAVONA - Vinkovci
SLAVONIJA-SLAD - Nova Gradiška
SLAVONKA - Čađavica
SM PROIZVODNJA - Sv. Petar Orehovec
SPEGRA-INŽENJERING - Split
STARTRANS – Rijeka
STIBING – Stobreč
SUNČANI ODMOR - Split
SWISSCOLOR - Zagreb
ŠEBALJ TRANSPORTI - Rakovica
ŠUMARSKI FAKULTET - Zagreb
TARANDEK TRANSPORTI - Lopatinec
TARDI - Zagreb
TEHNIX - Donji Kraljevec
TEHNOMONT - Pula
TEH GRADNJA - Zagreb
TEHNO SERVIS - Dubrovnik
TGT TERO - Zagreb
TIGAR HEMIJSKI PROIZVODI – Pirot, SRB
TIGRA - Zagreb
TIM KABEL - Zagreb
TIM KUŠAN - Zagreb
TIM TAXI - Korčula
TKALEC TRANS – Čakovec
TLM ŠIBENIK – Split
TOLERO PROMET – Zaprešić
TOMBIA – Split
TOMISLAV MEĐUNARODNI AUTOPRIJEVOZNIK - Bicko Selo
TRANSPORT I TRGOVINA BIŠKUP - Turčin
TRANSPORT ZOVIĆ – Gračišće
TRANSPORTI BILIĆ – Sesvete
TRANSPORTI DOMJANIĆ – Draganić
TRANSPORT TRSTENJAČKI – Varaždin
TRANSPORTI ZLATKO MIŠAK – Trnovec
TRENTON - Trogir
TVORNICA PARKETA BUKOVINSKI - Šenkovec
ULJA I MAZIVA - Zagreb
VALTEC - Šabac
V.B.N. - Veliko Trgovišće
VBS. - Pula
VEHO-PROMET - Požega
VELEBIT PROMET – Dugo Selo
VIŠEVICA-KOMP - Zagreb
VITOM COMMERCE - Križevci
VINA CATTUNAR - Brtonigla
VINDIJA - Varaždin
VITREX - Virovitica
VEHO - Požega
VELEBIT PROMET - Dugo Selo
VELEMI - Rijeka
VITOM COMMERC - Križevci
VM2 - Zagreb
VODOPROMET - Pula
VRELO - Rab
YAMMAT - Zagreb
ZAGREBAČKI ABRAZIVI - Zagreb
ZAGREBAČKI HOLDING - Zagreb
ZAGREBPETROL - Zagreb
ZAMA - Zagreb
ZGR KOVAČIĆ - Križevci
ZLATKO MIŠAK TRANSPORTI - Zagreb
ZOVAK - Zagreb
ZVIJEZDA - Zagreb
ZVONIMIR - Varaždin
ŽUFIĆ SILVANO - ZagrebEnergopak d.o.o.

Kontakt


CONTACT PERSON:
Miro Pavlović
M: +385 91 222 1077
E:

Molimo da kod pisanja e-maila NE koristite slova: čćšđž, već zamjene: cszd.

Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

KONTAKT - UPIT

SJEDIŠTE: BJELOVAR
Stipe Javora 14
HR-43000 Bjelovar
Hrvatska (Croatia)
T: +385 43 222 108
F: +385 43 222 107
E: info@energopak.hr
E: info@enepro.hr

Miro Pavlović
E: miro@enepro.hr
M: 091 222 1077Raiffeisen banka - Tečajna lista i tečajni kalkulator