GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE

GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE!
Ako u nekoj drugoj tvrtki iste
djelatnosti nađete bilo koji proizvod
iz našeg prodajnog asortimana,
iste kvalitete, po nižoj cijeni,
tu cijenu uz
5% DODATNOG POPUSTA
nudi Vam i EnergoPak d.o.o.


Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

UGOVORNI PARTNERI

Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

KORISNI LINKOVI

PREVODITELJ

Prevoditelj EN -> HR
Translate HR -> EN
www.rjecnik.net

PočetnaPretraga za: ulje

Biodizel procesori za kućanstva i industriju

Biodizel postrojenje

Energopak d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i distributer Green Fuels Ltd. (GB) biodiesel procesora za Hrvatsku, Sloveniju, BiH, Srbiju i Crnu Goru.

Biodizel procesor 40 ltr/dan - Fuelpod 1

Biodizel procesorOvaj procesor je sve što vam treba da sami počnete radi svoj biodizel od iskorištenog ili novog biljnog ulja. Ovaj mali i robustan procesor može proizvoditi do 40 litara biodizela na dan – što je dovoljno da se napuni rezervoar u većini obiteljskih automobila.

Biodizel procesor 50 ltr/dan - Fuelpod 2

Biodizel procesorNovi kompaktni Fuelpod 2 proizvodi do 50 litara biodizela na dan od mješavine iskorištenog ili novog jestivog ulja i metanola te katalizatora. Njegov sustav za istakanje goriva dozvoljava direktno punjenje goriva u spremnik vozila.

Siguran, pouzdan i jednostavan za korištenje, upravljanje je automatsko uz primjenu sustava za zaštitu od zapaljenja. Safe Ban tehnologija osigurava zagrijavanje ulja prije miješanja koristeći grijač smješten na spremniku kontroliran termostatski.

Biodizel procesor 100 ltr/dan - Fuelpod 3

Biodizel procesorNovi Fuelpod 3 proizvodi do 100 litara biodizela na dan od mješavine iskorištenog ili novog jestivog ulja i metanola te katalizatora. Njegov sustav za istakanje goriva dozvoljava direktno punjenje goriva u spremnik vozila.

Fuelpod 3 je siguran, pouzdan i jednostavan za korištenje, upravljanje je automatsko uz primjenu sustava za zaštitu od zapaljenja. Safe Ban tehnologija osigurava zagrijavanje ulja prije miješanja koristeći grijač smješten na spremniku kontroliran termostatski.

Kod Fuelpod 3 uključena je i kontrolna (upravljačka) ploča, a u cilju jednostavnijeg korištenja i poboljšane brzine protoka.

Osim tog sustav sada dolazi s dvostruko većim Amberlite spremnikom te većim kompresorom čime je dobivena veća čistoća i kvaliteta biodizela.

Biodizel procesor 150ltr/dan - Fuelpod 4

Biodizel procesor Najnoviji Fuelpod 4 proizvodi 150 litara biodizela na dan od mješavine iskorištenog ili novog biljnog ulja, metanola i katalizatora. Njegov sustav za istakanje goriva omogućuje direktno punjenje rezervoara automobila.

Fuelpod 4 je u potpunosti siguran sustav koji koristi samo jednu zračnu pumpu u ATEX izvedbi za cjelokupnu manipulaciju sa ulaznim sirovinama i izlaznim biodizelom i glicerinom.

Kontrola nad procesorom se odvija preko upravljačke ploče sa ventilima intuitivnog izgleda.
Fuelpod 4 dolazi sa procesorskim tankom od nehrđajućeg čelika.

Biodizel procesor 150-600 ltr/dan - FuelMeister

Biodizel procesor FuelMeister je poluautomatski biodizel procesor kapaciteta proizvodnje od 150 do 600 ltr biodizela na dan. Ovaj procesor je izrađen od materijala industrijske kvalitete i dizajniran je tako da zauzima što manje prostora. Osim toga radi se o zatvorenom sustavu i stoga nema potrebe za rukovanjem sa kemikalijama.

Sa procesorom se isporučuju svi dodaci koji bi Vam mogli zatrebati stoga je za početak proizvodnje potrebno dodati samo biljno ulje, metanol, natrijev hidroksid, struju i vodu.  Bilo kakav stroj ili automobil koji posjedujete, a da radi na dizelski pogon, možete pokrenuti bez problema biodizelom koji ste sami proizveli na vlastitom FuelMeister procesoru.

Biodizel procesor 150-2000 ltr/dan - FuelMeister Auto

Biodizel procesor FuelMeister Auto je u potpunosti automatizirani biodizel procesor kapaciteta proizvodnje od 150 do 2000 ltr biodizela na dan. Ovaj procesor je izrađen od materijala industrijske kvalitete i dizajniran je tako da zauzima što manje prostora. Osim toga radi se o zatvorenom sustavu i stoga nema potrebe za rukovanjem sa kemikalijama.

Sa procesorom se isporučuju svi dodaci koji bi Vam mogli zatrebati stoga je za početak proizvodnje potrebno dodati samo biljno ulje, metanol, natrijev hidroksid, struju i Amberlite™ DB10DRY™ sustav za pročišćavanje. Metilat se dozira precizno i automatski direktno u reaktor čime štedite vrijeme i minimizirate kontakt s kemikalijama što je puno bolje od pripreme pomiješane otopine.

Bilo kakav stroj ili automobil koji posjedujete, a da radi na dizelski pogon, možete pokrenuti bez problema biodizelom koji ste sami proizveli na vlastitom FuelMeister Auto procesoru.

Sheme spajanja Fuelmeistra Auto za dobivanje raznih konfiguracija možete vidjeti ovdje:Shema spajanja 1.PDF i Shema spajanja 2.PDF

Biodizel procesor 3.000-20.000 ltr/dan - FuelMatic

Biodizel procesor FuelMatic je u potpunosti automatiziran biodizel procesor namijenjen industriji kapaciteta proizvodnje 900 ltr biodizela kroz 1 sat. Sustav preko PLC-a nadzire propusnost pritom osiguravajući minimalno vrijeme zastoja čime se maksimizira proizvodnja.

Sigurnost

Proizvodnja biodizela uvijek bi trebala biti siguran način koji se koristi sa zadovoljstvom u želji da se reduciraju emisije štetnih plinova i pritom uštedi novac. Ali uvijek bi sigurnosni aspekti proizvodnje biodizela kod kuće trebali biti uzeti u obzir kada se razmatra kupnja biodizel procesora. Utvrdili smo da većina opreme trenutno dostupne na tržištu ili setovi za sastavljanje kod kuće su u osnovi nesigurni.
U stotinama domaćinstava koja su kupila Green Fuelsov set dostupan od 2004. g. nije bilo nikakvog incidenta gdje bi kupci sami sebi nanijeli ozljede za vrijeme procesa proizvodnje biodizela, što dosljedno potvrđuje da sa ispravnom opremom proizvodnja biodizela kod kuće može biti sigurna i jednostavna aktivnost.

Kompletan cjenik biodizel procesora možete preuzeti ovdje: Cjenik biodizel procesora.pdf

Kompletan cjenik dodatnog pribora i opreme biodizel procesora možete preuzeti ovdje: Cjenik dodatnog pribora i opreme biodizel procesora.pdfBIODIESEL PRODUKT - Soblinec

Prvi hrvatski proizvođač biodiesela koji koristi otpadno jestivo ulje te ostala ulja i masti biljnog i životinjskog podrijetla kao sirovinu.Dodatni pribor i oprema

Cold Flow 350 – Aditiv za biodizel kod hladnog vremena 1*1 litra

Biodizel aditiviCOLDFLOW 350 je aditiv za biodizel zimi kojim se kontroliraju točke brtvljenja. Coldflow 350 je u cijelosti testiran sa širokim rasponom tipova biodizela i daje odlične rezultate. Coldflow 350 daje proizvođačima biodizela sigurnost da na njihov biodizel neće utjecati hladno vrijeme.

Bioboost 1000 – Aditiv za biodizel poboljšavanje cetanskog broja1*1 litra

Biodizel aditiviBioboost 1000 će poboljšati performanse i snagu biodizela poboljšavanjem njegovog cetanskog broja. Korisnici će osjetiti jasno poboljšanje startanja ujutro za razliku od netretiranog biodizela kod kojeg se osjećala razina tromosti. Bioboost 1000 je efektan kod svih tipova biodizela i korisnici će osjetiti poboljšanje performansi kada se Bioboost doda.

GF serija za centrifugiranje ulja

Biodizel centrifuga

Pročiščivači ulja centrifugiranjem, izvrsne kvalitete, odstranjuju vodu i sve kontaminaciske čestice teže od ulja.
Dizajnirane za korištenje sa dizelom, biodizelom, biljnim uljem, uljem mjenjača i uljem za podmazivanje, centrifuge će raditi efikasnije ako je ulje zagrijano prije procesa zbog smanjenja viskoznosti na razinu viskoznost sličnu one vodi, to je poglavito važno kada se koristi biljno ulje.

Filtracijski set sa pumpom pogodan za biodizel ili biljno ulje

Biodizel filtracijaJednostavan samosastavljajući set za doziranje jako filtriranog biodizela ili biljnog ulja. Odličan za filtriranje vašeg iskorištenog jestivog ulja prije procesiranja. Više stupanjsko filtriranje uspješno odstranjuje čestice u fazama čime je životni vijek maksimiziran i osigurana je dobra kvaliteta ulja u jednom prolazu, odaberite broj faza potrebnih u nizu.

Bodizel pročišćivač - 150 do 300 litara na dan

Bodizel pročišćivačNema više ispiranja vodom kada je tu Green Fuelsov BP-6/12 Biodizel pročišćivač. Biodizel pročišćivač upravljan zrakom dolazi sa svom potrebnom opremom za lako spajanje na Fuelpod ili Fuelmeister sustave. Nekoliko sati nakon uključenja spojene opreme gorivo je kristalno čisto, pročišćeno i spremno za upotrebu.


Bodizel pročišćivač - 1.440 do 2.880 litara na dan

Bodizel pročišćivačNema više ispiranja vodom kada je tu Green Fuelsov BP-60/120 Biodizel pročišćivač. Biodizel pročišćivač upravljan zrakom dolazi sa svom potrebnom opremom sa lako spajanje na postojeće biodizel sustave. Najlakši i najefikasniji način da pročistite svoje biodizel koji zadovoljava najviše standarde.
Koristi se u rafinerijama biodizela najviše kvalitete u cijelom svijetu.GREEN FUELS Ltd- Engleska

Engleska proizvodna kompanija specijalizirana za proizvodnju kućnih i industrijskih procesora za proizvodnju biodizela, biogasa, hydrogena i bioethanola. Dobitnik nagrade za Najbolje malo poduzeće u 2006. godini u Engleskoj.

Procesori za kućnu upotrebu su malih dimenzija, niske cijene, a velikog učinka. Otpadna ulja i masti od prženja prerađuje u biodizel. Kapacitet im je od 40, 50 lit/dan, 150-600 ltr/12 sati, 300-2100 ltr/12 sati bio diesela na dan. Veća i velika postrojenja prerađuju nova i otpadna ulja od prženja i otpadnog ulja i masti životinjskog porijekla u biodizel. Kapaciteti većih i velikih procesora kreću se od 6.000 do 8.000 ltr/dan, 10.000 do 20.000 ltr/dan i preko 48.000 ltr/dan. Procesori i linije mogu biti poluautomatske i automatske.Bio Diesel - Fotografije

Biodiesel - Fotografije

Bio diesel Bio dizel - pogon Bio diesel Bio diesel Bio diesel Bio dizel - pogon Bio dizel - pogon Bio dizel - pogon Bio dizel - pogon Bio diesel Bio diesel Bio diesel - Proizvodnja Bio diesel - Proizvodnja Bio diesel Hrvatska Bio dize Prodaja bio dizela Bio dizel - Sirovine Bio dizel - Sirovine Bio dizel - Sirovine Bio dizel - Sirovine Bio dizel - Sirovine Bio dizel - Sirovine Bio dizel - Sirovine Bio dizel Bio dizel Bio dizel Bio dizel Bio dizel


Metalna ambalaža

Metalna ambalaža

Energopak d.o.o. nudi kompletni program metalne ambalaže od 0.05 litara (limenke), standardne bačve od 60 i 213 ltr do oversize bačava od 350 litara. Ponuda obuhvaća limenke, kanistre, kante sa i bez ručki, klasične bačve sa čepovima ili poklopcima, konusne bačve sa čepovima ili poklopcima, bačve od nehrđajućeg čelika (inoxa) te specijalne oversize bačve u koje se pakiraju bačve standardnih veličina u kojima je opasni otpad.

Bačve do 60 litara moguće je isporučiti sa ručkama na plaštu ili poklopcu. Isporuka je moguća u jednoj ili više boja, sa ili bez logotipa ovisno o količini.

Prema potrebi kupca moguća je isporuka dijelova i pribora za bačve kao što su čepovi, tlačni prstenovi sa patent zatvaračem, kolica za prevoženje, tankvane i slično.

CIJENA: NA UPIT

Primjena:
Proizvodi se primjenjuju u kemijskoj, naftnoj, vojnoj, prerađivačkoj, građevinskoj, farmaceutskoj, prehrambenoj i poljoprivrednoj industriji i proizvodnji, energetici, u sustavima korištenja alternativnih izvora energije, tretmanu pitke i otpadnih voda, proizvodnji bio goriva, bio dizela, AdBlua, aditiva, proizvodnji i preradi meda, transportnim, skladišnim i komunalnim tvrtkama, servisnim centrima i tvrtkama iz područja zaštite okoliša, tvrtkama za zbrinjavanja neopasnih i opasnih otpada itd.Metalna ambalaža - NOVA i RECO

Metalna ambalaža

I metalnu ambalažu dijelimo na dvije skupine - NOVU i RECO.

RECO ambalaža nije RECIKLIRANA ambalaža ili ambalaža od RECIKLIRANOG materijala. To je ambalaža koja je korištena i nakon toga vraćena u tvornicu na generalno repariranje - obnovu. Ima iste karakteristike kao NOVA ambalaža, ali joj je cijena niža. Ne preporučujemo upotrebu RECO ambalaže u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji.

Što se tiče veličina RECO ambalaže, rekondicioniraju se samo bačve od 213 litara.Metalna ambalaža - Fotografije

Metalna ambalaža

Fotografije svih vrsta metalne ambalaže.

Nudimo limenke, kante 25 i 30 ltr i standardne bačve od 60 i 213 litara, te specijalne bačve do 350 ltr. Isporučujemo ih sa ili bez UN broja.

Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža


Plastična ambalaža

Plastična ambalaža

Energopak d.o.o. nudi kompletni program plastične ambalaže od 5 litara do 220 litara. Ponuda obuhvaća kanistre, bačve sa čepovima ili poklopcima, četverokutne bačve i pribor.

Bačve do 60 litara mogu se isporučiti i sa ručkama, a sve sa ili bez odušnih ventila. Uglavnom su u plavoj boji, ali postoji mogućnost isporuka i u transparent (natur) boji.

CIJENA: NA UPIT

Primjena:
Proizvodi se primjenjuju u kemijskoj, naftnoj, vojnoj, prerađivačkoj, građevinskoj, farmaceutskoj, prehrambenoj i poljoprivrednoj industriji i proizvodnji, energetici, u sustavima korištenja alternativnih izvora energije, tretmanu pitke i otpadnih voda, proizvodnji bio goriva, bio dizela, AdBlua, aditiva, proizvodnji i preradi meda, transportnim, skladišnim i komunalnim tvrtkama, servisnim centrima i tvrtkama iz područja zaštite okoliša, tvrtkama za zbrinjavanja neopasnih i opasnih otpada itd.Plastična ambalaža - NOVA i RECO

Plastična ambalaža

Plastičnu ambalažu dijelimo na NOVU i RECO.

RECO ambalaža nije RECIKLIRANA ambalaža ili ambalaža od RECIKLIRANOG materijala. To je ambalaža koja je korištena i nakon toga vraćena u tvornicu na generalno repariranje - obnovu. Ima iste karakteristike kao NOVA ambalaža, ali joj je cijena niža. Ne preporučujemo upotrebu RECO ambalaže u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji.

Što se tiče veličina RECO ambalaže, rekondicioniraju se samo kanisteri od 20 i 60 litara i bačve od 120 do 220 litara.Plastična ambalaža - Fotografije

Plastična ambalaža

Fotografije svih vrsta plastične ambalaže. Nudimo kanistere u veličinama od 3 litre do kanistera - bačava od 155 litara.

Plastične bačve se proizvode u veličinama od 5 litara do 220 litara. Isporučujemo ih sa ili bez UN. Kanistere za gorivo sa UN brojem nudimo u veličinama 5, 10 i 20 litara.

Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža
Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

KONTAKT - UPIT

SJEDIŠTE: BJELOVAR
Stipe Javora 14
HR-43000 Bjelovar
Hrvatska (Croatia)
T: +385 43 222 108
F: +385 43 222 107
E: info@energopak.hr
E: info@enepro.hr

Miro Pavlović
E: miro@enepro.hr
M: 091 222 1077Raiffeisen banka - Tečajna lista i tečajni kalkulator