GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE

GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE!
Ako u nekoj drugoj tvrtki iste
djelatnosti nađete bilo koji proizvod
iz našeg prodajnog asortimana,
iste kvalitete, po nižoj cijeni,
tu cijenu uz
5% DODATNOG POPUSTA
nudi Vam i EnergoPak d.o.o.


Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

UGOVORNI PARTNERI

Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

KORISNI LINKOVI

PREVODITELJ

Prevoditelj EN -> HR
Translate HR -> EN
www.rjecnik.net

PočetnaPretraga za: pumpe

Resnova s.r.l. - Italija

Resnova je talijanska komanija s kojom surađujemo po pitanju AdBlue by BASFDodatni pribor i oprema

Cold Flow 350 – Aditiv za biodizel kod hladnog vremena 1*1 litra

Biodizel aditiviCOLDFLOW 350 je aditiv za biodizel zimi kojim se kontroliraju točke brtvljenja. Coldflow 350 je u cijelosti testiran sa širokim rasponom tipova biodizela i daje odlične rezultate. Coldflow 350 daje proizvođačima biodizela sigurnost da na njihov biodizel neće utjecati hladno vrijeme.

Bioboost 1000 – Aditiv za biodizel poboljšavanje cetanskog broja1*1 litra

Biodizel aditiviBioboost 1000 će poboljšati performanse i snagu biodizela poboljšavanjem njegovog cetanskog broja. Korisnici će osjetiti jasno poboljšanje startanja ujutro za razliku od netretiranog biodizela kod kojeg se osjećala razina tromosti. Bioboost 1000 je efektan kod svih tipova biodizela i korisnici će osjetiti poboljšanje performansi kada se Bioboost doda.

GF serija za centrifugiranje ulja

Biodizel centrifuga

Pročiščivači ulja centrifugiranjem, izvrsne kvalitete, odstranjuju vodu i sve kontaminaciske čestice teže od ulja.
Dizajnirane za korištenje sa dizelom, biodizelom, biljnim uljem, uljem mjenjača i uljem za podmazivanje, centrifuge će raditi efikasnije ako je ulje zagrijano prije procesa zbog smanjenja viskoznosti na razinu viskoznost sličnu one vodi, to je poglavito važno kada se koristi biljno ulje.

Filtracijski set sa pumpom pogodan za biodizel ili biljno ulje

Biodizel filtracijaJednostavan samosastavljajući set za doziranje jako filtriranog biodizela ili biljnog ulja. Odličan za filtriranje vašeg iskorištenog jestivog ulja prije procesiranja. Više stupanjsko filtriranje uspješno odstranjuje čestice u fazama čime je životni vijek maksimiziran i osigurana je dobra kvaliteta ulja u jednom prolazu, odaberite broj faza potrebnih u nizu.

Bodizel pročišćivač - 150 do 300 litara na dan

Bodizel pročišćivačNema više ispiranja vodom kada je tu Green Fuelsov BP-6/12 Biodizel pročišćivač. Biodizel pročišćivač upravljan zrakom dolazi sa svom potrebnom opremom za lako spajanje na Fuelpod ili Fuelmeister sustave. Nekoliko sati nakon uključenja spojene opreme gorivo je kristalno čisto, pročišćeno i spremno za upotrebu.


Bodizel pročišćivač - 1.440 do 2.880 litara na dan

Bodizel pročišćivačNema više ispiranja vodom kada je tu Green Fuelsov BP-60/120 Biodizel pročišćivač. Biodizel pročišćivač upravljan zrakom dolazi sa svom potrebnom opremom sa lako spajanje na postojeće biodizel sustave. Najlakši i najefikasniji način da pročistite svoje biodizel koji zadovoljava najviše standarde.
Koristi se u rafinerijama biodizela najviše kvalitete u cijelom svijetu.Cisterne za kišnicu - Sakupljanje kišnice

Cisterne za kišnicu

Energopak d.o.o. nudi kompletan program cisterni za sakupljanje kišnice veličine 2.500 ltr, 4.000 ltr i 6.000 ltr.

Moguća je i parcijalna isporuka određenih elemenata sustava.

Proizvođač opreme je renomirana njemačka kompanija.

U vrlo kratkom roku na ovoj stranici ćete naći kompletnu prezentaciju sustava. Od izračuna uštede i otplate uloženog do svih tehničkih karakteristika i cijene svih pojedinačnih elemenata sustava.

Primjena:
Na svim mjestima i u svim slučajevima kada nam je potrebna tehnološka voda za zaljevanje, pranje, navodnjavanje itd. Na ovaj način dolazimo do velikih ušteda vezanih uz opskrbu tehnološkom vodom i što je svakim danom sve važnije značajno smanjujemo potrošnju pitke vode. 

Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu Cisterne za kišnicu


Demineralizirana (demi) voda

Demineralizirana voda

Energopak d.o.o. isporučuje demineraliziranu vodu izuzetne kemijske i biološke čistoće bez otopina minerala, metala, organskih kemikalija, mikroorganizama koja odgovara Vašim potrebama.

Primjena:
Na svim mjestima gdje se traži voda bez minerala, primjesa, organskih spojeva i sl. kao što su to uređaji, strojevi, postrojenja, laboratoriji, tehnološke linije, proizvodnja hrane, pića, lijekova itd., a što je detaljnije nabrojano na slijedećem listu.

Korištenjem DEMINERALIZIRANE vode osiguravate kvalitetan, pouzdan i dugotrajan rad Vaših aparata, uređaja i strojeva. Također osiguravate kvalitetnu pripremu otopina antifriza, akumulatorske kiseline, foto kemikalija, elektrolita u galvanotehnici, u laboratorijima, ljekarnama, u staklenicima i plastenicima, obradi i preradi stakla, itd.
Demineralizirana (demi) voda - Tehnički podaci

Demineralizirana voda

PAKIRANJA DEMINERALIZIRANE VODE

DEMINERALIZIRANA voda pakira se i isporučuje u ambalaži slijedećih veličina:

Mala pakiranja (samo uz prethodnu, pravovremenu narudžbu, i ako su u pitanju veće količine):

  • 1 ltr,
  • 3 ltr,
  • 5 ltr.

Srednja pakiranja:
  • 10 ltr,
  • 20 ltr,
  • 30 ltr.

Velika pakiranja:
  • IBC 600 ltr,
  • IBC 800 ltr,
  • IBC 1.000 ltr.

IBC su povratni, uz kauciju, ili uz mogućnost povoljnog otkupa. Moguće je i punjenje u čistu ambalažu koja je vlasništvo kupca.

Minimalna količina za narudžbu je 600 ltr (IBC 600 ltr).Demineralizirana voda - Fotografije

Demineralizirana voda

Fotografije demineralizirane vode

Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda


Plastična ambalaža

Plastična ambalaža

Energopak d.o.o. nudi kompletni program plastične ambalaže od 5 litara do 220 litara. Ponuda obuhvaća kanistre, bačve sa čepovima ili poklopcima, četverokutne bačve i pribor.

Bačve do 60 litara mogu se isporučiti i sa ručkama, a sve sa ili bez odušnih ventila. Uglavnom su u plavoj boji, ali postoji mogućnost isporuka i u transparent (natur) boji.

CIJENA: NA UPIT

Primjena:
Proizvodi se primjenjuju u kemijskoj, naftnoj, vojnoj, prerađivačkoj, građevinskoj, farmaceutskoj, prehrambenoj i poljoprivrednoj industriji i proizvodnji, energetici, u sustavima korištenja alternativnih izvora energije, tretmanu pitke i otpadnih voda, proizvodnji bio goriva, bio dizela, AdBlua, aditiva, proizvodnji i preradi meda, transportnim, skladišnim i komunalnim tvrtkama, servisnim centrima i tvrtkama iz područja zaštite okoliša, tvrtkama za zbrinjavanja neopasnih i opasnih otpada itd.Plastična ambalaža - NOVA i RECO

Plastična ambalaža

Plastičnu ambalažu dijelimo na NOVU i RECO.

RECO ambalaža nije RECIKLIRANA ambalaža ili ambalaža od RECIKLIRANOG materijala. To je ambalaža koja je korištena i nakon toga vraćena u tvornicu na generalno repariranje - obnovu. Ima iste karakteristike kao NOVA ambalaža, ali joj je cijena niža. Ne preporučujemo upotrebu RECO ambalaže u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji.

Što se tiče veličina RECO ambalaže, rekondicioniraju se samo kanisteri od 20 i 60 litara i bačve od 120 do 220 litara.Plastična ambalaža - Fotografije

Plastična ambalaža

Fotografije svih vrsta plastične ambalaže. Nudimo kanistere u veličinama od 3 litre do kanistera - bačava od 155 litara.

Plastične bačve se proizvode u veličinama od 5 litara do 220 litara. Isporučujemo ih sa ili bez UN. Kanistere za gorivo sa UN brojem nudimo u veličinama 5, 10 i 20 litara.

Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža


AdBlue

AdBlue

AdBlue je sredstvo za smanjenje emisije NOx u skladu sa zahtjevima standarda EURO 4 i EURO 5 za teretne kamione i autobuse sa ugrađenim SCR katalizatorima.

AdBlue letakAdBlue letakKlikom na slike ili klikom na link ispod možete preuzeti letke na hrvatskom jeziku u PDF formatu: AdBlue letak.pdfAdBlue - Tehnički podaci

AdBlue

Što je AdBlue?
AdBlue je novi proizvod čije korištenje zahtijevaju najnoviji modeli teretnih kamiona i autobusa u Europi. S njim osjetno smanjujemo količinu štetnih tvari u ipušnim plinovima. Na vozilu je u zasebnom spremniku (rezervoaru) pored rezervoara dizelskog goriva. Ne dodaje se u gorivo niti se s njim mješa. AdBlue je patentirana i zaštićena proizvodna marka Udruženja automobilske industrije Njemačke (VDA).

Sastav, karakteristike, forma:
AdBlue® je 32,5% vodena otopina uree proizvedena iz tehnički čiste (obrađene) uree CO(NH2)2 i demineralizirane vode. To je bezbojna, čista tekućina sa slabim mirisom amonijaka. Otopina nema otrovnih svojstava, ne djeluje na ljudski organizam agresivno. Otopina nije zapaljiva te nije klasificirana kao opasna za prijevoz.
Poznata je pod oznakom AUS 32 (engl. skraćenica za vodenu otopinu uree).

Tehničke specifikacije:
- gustoća pri 20°C 1087 – 1093 kg/m3
- inicijalna temperatura kristalizacije -11°C
Zahtjevi za očuvanje kvalitete su navedeni u uvjetima DIN norme 70070.

Primjena:
AdBlue® je stredstvo za redukciju NOx plinova (dušičnih oksida) te je potreban pri korištenju selektivnog katalitičkog redukcijskog katalizatora (SCR) u motornim vozilima s dizelskim motorom EURO4 i EURO5 norme.

Potrošnja:
Potrošnja AdBlue® je oko 4-6% od ukupne potrošnje dizela (dizelskog pogonskog goriva).

Pakiranje, transport, skladištenje:
AdBlue® se dostavlja prema zahtjevima kupca – u cisternama, u IBC kontejnerima 1000, 800 ili 600 ltr, plastičnim bačvama 200 ltr i u kanisterima od 20 ltr. Odgovarajući materijali tankova, agregata i ostale opreme, koji smiju doći u kontakt s AdBlue® su čelične legure (inox), plastika preporučena u vodiču za osiguranje kvalitete AUS 32 (QAGD AUS 32, CEFIC) kao i unutrašnjost metalnih tankova (coatings) zaštićena plastičnim oblogama ili ulošcima.
Nelegirani čelik, pocinčani čelik, bakar, aluminij i legure koje sadrže bakar i aluminij ne smiju se koristiti kao materijal od kojeg je proizvedena ambalaža za AdBlue®.
Otopinu isporučuje proizvođač ili distributer pri temperaturi od maksimalno 30°C. Kako bi se spriječila hidroliza otopine uree. Skladištenje mora biti obavljeno pod normalnim / standardnim uvjetima, pri optimalnoj temperaturi 25°C, u zatvorenim kontejnerima po mogućnosti zaštićenim od djelovanja jače direktne sunčeve svjetlosti. Kako bi se spriječila kristalizacija, temperatura skladištenja ne smije biti niža od -11°C.
U namjeri da se očuva visoka čistoća otopine potrebno je poštivati zahtjeve / uvjete vodiča za očuvanje kvalitete AUS 32. Preporučljivo je za skladištenje, rukovanje, transport i distribuciju AUS 32 koristiti isključivo za to predviđenu opremu i intrumente. Oprema i intrumenti moraju prethodno (prije prve uporabe) biti u potpunosti očišćeni i oprani demineraliziranom vodom.

Skladištiti odvojeno od prehrambenih proizvoda, pića i životinjske hrane.

Garantni rok: 12 mjeseci od datuma proizvodnje, ako se poštuju pravila skladištenja.

CERTIFIKAT KVALITETE
Kemijska analiza
PARAMETRI KVALITETE DOPUŠTENO UTVRĐENO
Urea % 31,-33,20 32,8
Biuret %max 0,3 0,18
Alkaličnost kao NH3 %max 0,2 0,01
Aldehid mg/kg max. 5,0 <1
Netopivi elementi mg/kg max. 20,0 1,2
Fosfati (PO4) mg/kg max. 0,5 <0,1
Kalcij mg/kg max. 0,5 0,09
Željezo mg/kg max. 0,5 <0,05
Bakar mg/kg max. 0,2 <0,05
Cink mg/kg max. 0,2 <0,05
Krom mg/kg max. 0,2 <0,05
Nikl mg/kg max. 0,2 0,05
Magnezij mg/kg max. 0,5 <0,05
Natrij mg/kg max. 0,5 <0,05
Kalij mg/kg max. 0,5 <0,05
Aluminij mg/kg max. 0,5 <0,3
Gustoća pri 20°C kg/m3. 1087,0 – 1093,0 1090
Indeks loma pri 20°C 1.3814 - 1.3843 1.3824
Identičnost Indentičan s
ref.uzorkom
DA
Ocjena/Odluka:
Odsjek za kontrolu kvalitete
po planu
TSCH 138-04
Inspekcijska ref. certifikata EN 10 204: 2004, 3.1

Kakvi su troškovi za AdBlue?
Troškovi za AdBlue variraju obzirom na količine i mjesto nabave. AdBlue nije opterećen trošarinom kao dizelsko gorivo (osim PDV) i u pravilu mu se cijena kreće oko polovice cijene goriva. Prosječna potrošnja AdBlue-a čini 5% potrošene količine goriva, to je oko 1,5 ltr na 100 km.AdBlue - Fotografije

AdBlue

Fotografije svih vrsta pakiranja AdBlue, pumpa za istakanje, sustava za opskrbu, opreme i pribora vezanim uz uporabu AdBlue.

AdBlue AdBlue AdBlue AdBlue AdBlue AdBlue AdBlue AdBlue AdBlue AdBlue AdBlue AdBlueMorate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

KONTAKT - UPIT

SJEDIŠTE: BJELOVAR
Stipe Javora 14
HR-43000 Bjelovar
Hrvatska (Croatia)
T: +385 43 222 108
F: +385 43 222 107
E: info@energopak.hr
E: info@enepro.hr

Miro Pavlović
E: miro@enepro.hr
M: 091 222 1077Raiffeisen banka - Tečajna lista i tečajni kalkulator