GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE

GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE!
Ako u nekoj drugoj tvrtki iste
djelatnosti nađete bilo koji proizvod
iz našeg prodajnog asortimana,
iste kvalitete, po nižoj cijeni,
tu cijenu uz
5% DODATNOG POPUSTA
nudi Vam i EnergoPak d.o.o.


Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

UGOVORNI PARTNERI

Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

KORISNI LINKOVI

PREVODITELJ

Prevoditelj EN -> HR
Translate HR -> EN
www.rjecnik.net

PočetnaPretraga za: hrana

Demineralizirana (demi) voda

Demineralizirana voda

Energopak d.o.o. isporučuje demineraliziranu vodu izuzetne kemijske i biološke čistoće bez otopina minerala, metala, organskih kemikalija, mikroorganizama koja odgovara Vašim potrebama.

Primjena:
Na svim mjestima gdje se traži voda bez minerala, primjesa, organskih spojeva i sl. kao što su to uređaji, strojevi, postrojenja, laboratoriji, tehnološke linije, proizvodnja hrane, pića, lijekova itd., a što je detaljnije nabrojano na slijedećem listu.

Korištenjem DEMINERALIZIRANE vode osiguravate kvalitetan, pouzdan i dugotrajan rad Vaših aparata, uređaja i strojeva. Također osiguravate kvalitetnu pripremu otopina antifriza, akumulatorske kiseline, foto kemikalija, elektrolita u galvanotehnici, u laboratorijima, ljekarnama, u staklenicima i plastenicima, obradi i preradi stakla, itd.
Demineralizirana (demi) voda - Tehnički podaci

Demineralizirana voda

PAKIRANJA DEMINERALIZIRANE VODE

DEMINERALIZIRANA voda pakira se i isporučuje u ambalaži slijedećih veličina:

Mala pakiranja (samo uz prethodnu, pravovremenu narudžbu, i ako su u pitanju veće količine):

  • 1 ltr,
  • 3 ltr,
  • 5 ltr.

Srednja pakiranja:
  • 10 ltr,
  • 20 ltr,
  • 30 ltr.

Velika pakiranja:
  • IBC 600 ltr,
  • IBC 800 ltr,
  • IBC 1.000 ltr.

IBC su povratni, uz kauciju, ili uz mogućnost povoljnog otkupa. Moguće je i punjenje u čistu ambalažu koja je vlasništvo kupca.

Minimalna količina za narudžbu je 600 ltr (IBC 600 ltr).Ostale vrste vreća i vrećica

Ambalaža

Energopak d.o.o. nudi kompletan program PP i PE vreća svih standardnih i vanstandardnih dimenzija.

Nudimo ih u rasponu širine od 400 - 800 mm, duljine od 500 - 1300 mm. Debljina materijala od koje se izrađuju ovisi da li su vreće od PE folije (debljina folije iskazuje se u mikronima), ili su vreće od PP tkanje (debljina materijala iskazuje se u gr/m2. Debljina vreće se kreće najčešće od 55 - 110 mm, sa i bez ušitaka - faldi ili u blok izvedbi sa i bez ventila za punjenje.

Od ostalih vrsta vreća nudimo RASCHEL vreće i LENO MESH vreće.

Svi materijali su UV stabilzirani.

CIJENA: NA UPIT

Primjena:
Koriste se u poljoprivredi, prehrambenoj, kemijskoj i građevinskoj industriji za pakiranje voća ili povrća, žitarica, sjemena, brašna, ječmenog slada, drvenih i biljnih peleta, bio mase, humusa, aditiva, umjetnog gnojiva, sode, kamenog granulata, cementa, vapna, gipsa, građevinskih ljepila, žbuka, kemikalija, humusa, hrane za životinje, kućne ljubimce i pakiranje svih ostalih praškastih ili granuliranih materijala.Ostale vrste vreća - Fotografije

Ostale vrste vreća

Fotografije više vrsta vreća i vrećica od PE folije, PP tkanine, PP niti-prediva, PP pletiva i sl.

Vreće - Vrećice Vreće - Vrećice Vreće - Vrećice Vreće - Vrećice Vreće - Vrećice Vreće - Vrećice Vreće - Vrećice Vreće - Vrećice Vreće - Vrećice Vreće - Vrećice Vreće - Vrećice Vreće - Vrećice


Demineralizirana voda - Fotografije

Demineralizirana voda

Fotografije demineralizirane vode

Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda


Metalna ambalaža

Metalna ambalaža

Energopak d.o.o. nudi kompletni program metalne ambalaže od 0.05 litara (limenke), standardne bačve od 60 i 213 ltr do oversize bačava od 350 litara. Ponuda obuhvaća limenke, kanistre, kante sa i bez ručki, klasične bačve sa čepovima ili poklopcima, konusne bačve sa čepovima ili poklopcima, bačve od nehrđajućeg čelika (inoxa) te specijalne oversize bačve u koje se pakiraju bačve standardnih veličina u kojima je opasni otpad.

Bačve do 60 litara moguće je isporučiti sa ručkama na plaštu ili poklopcu. Isporuka je moguća u jednoj ili više boja, sa ili bez logotipa ovisno o količini.

Prema potrebi kupca moguća je isporuka dijelova i pribora za bačve kao što su čepovi, tlačni prstenovi sa patent zatvaračem, kolica za prevoženje, tankvane i slično.

CIJENA: NA UPIT

Primjena:
Proizvodi se primjenjuju u kemijskoj, naftnoj, vojnoj, prerađivačkoj, građevinskoj, farmaceutskoj, prehrambenoj i poljoprivrednoj industriji i proizvodnji, energetici, u sustavima korištenja alternativnih izvora energije, tretmanu pitke i otpadnih voda, proizvodnji bio goriva, bio dizela, AdBlua, aditiva, proizvodnji i preradi meda, transportnim, skladišnim i komunalnim tvrtkama, servisnim centrima i tvrtkama iz područja zaštite okoliša, tvrtkama za zbrinjavanja neopasnih i opasnih otpada itd.Metalna ambalaža - NOVA i RECO

Metalna ambalaža

I metalnu ambalažu dijelimo na dvije skupine - NOVU i RECO.

RECO ambalaža nije RECIKLIRANA ambalaža ili ambalaža od RECIKLIRANOG materijala. To je ambalaža koja je korištena i nakon toga vraćena u tvornicu na generalno repariranje - obnovu. Ima iste karakteristike kao NOVA ambalaža, ali joj je cijena niža. Ne preporučujemo upotrebu RECO ambalaže u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji.

Što se tiče veličina RECO ambalaže, rekondicioniraju se samo bačve od 213 litara.Metalna ambalaža - Fotografije

Metalna ambalaža

Fotografije svih vrsta metalne ambalaže.

Nudimo limenke, kante 25 i 30 ltr i standardne bačve od 60 i 213 litara, te specijalne bačve do 350 ltr. Isporučujemo ih sa ili bez UN broja.

Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža


Plastična ambalaža

Plastična ambalaža

Energopak d.o.o. nudi kompletni program plastične ambalaže od 5 litara do 220 litara. Ponuda obuhvaća kanistre, bačve sa čepovima ili poklopcima, četverokutne bačve i pribor.

Bačve do 60 litara mogu se isporučiti i sa ručkama, a sve sa ili bez odušnih ventila. Uglavnom su u plavoj boji, ali postoji mogućnost isporuka i u transparent (natur) boji.

CIJENA: NA UPIT

Primjena:
Proizvodi se primjenjuju u kemijskoj, naftnoj, vojnoj, prerađivačkoj, građevinskoj, farmaceutskoj, prehrambenoj i poljoprivrednoj industriji i proizvodnji, energetici, u sustavima korištenja alternativnih izvora energije, tretmanu pitke i otpadnih voda, proizvodnji bio goriva, bio dizela, AdBlua, aditiva, proizvodnji i preradi meda, transportnim, skladišnim i komunalnim tvrtkama, servisnim centrima i tvrtkama iz područja zaštite okoliša, tvrtkama za zbrinjavanja neopasnih i opasnih otpada itd.Plastična ambalaža - NOVA i RECO

Plastična ambalaža

Plastičnu ambalažu dijelimo na NOVU i RECO.

RECO ambalaža nije RECIKLIRANA ambalaža ili ambalaža od RECIKLIRANOG materijala. To je ambalaža koja je korištena i nakon toga vraćena u tvornicu na generalno repariranje - obnovu. Ima iste karakteristike kao NOVA ambalaža, ali joj je cijena niža. Ne preporučujemo upotrebu RECO ambalaže u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji.

Što se tiče veličina RECO ambalaže, rekondicioniraju se samo kanisteri od 20 i 60 litara i bačve od 120 do 220 litara.Plastična ambalaža - Fotografije

Plastična ambalaža

Fotografije svih vrsta plastične ambalaže. Nudimo kanistere u veličinama od 3 litre do kanistera - bačava od 155 litara.

Plastične bačve se proizvode u veličinama od 5 litara do 220 litara. Isporučujemo ih sa ili bez UN. Kanistere za gorivo sa UN brojem nudimo u veličinama 5, 10 i 20 litara.

Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža
Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

KONTAKT - UPIT

SJEDIŠTE: BJELOVAR
Stipe Javora 14
HR-43000 Bjelovar
Hrvatska (Croatia)
T: +385 43 222 108
F: +385 43 222 107
E: info@energopak.hr
E: info@enepro.hr

Miro Pavlović
E: miro@enepro.hr
M: 091 222 1077Raiffeisen banka - Tečajna lista i tečajni kalkulator