GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE

GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE!
Ako u nekoj drugoj tvrtki iste
djelatnosti nađete bilo koji proizvod
iz našeg prodajnog asortimana,
iste kvalitete, po nižoj cijeni,
tu cijenu uz
5% DODATNOG POPUSTA
nudi Vam i EnergoPak d.o.o.


Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

UGOVORNI PARTNERI

Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

KORISNI LINKOVI

PREVODITELJ

Prevoditelj EN -> HR
Translate HR -> EN
www.rjecnik.net

PočetnaPretraga za: gorivo

BIODIESEL PRODUKT - Soblinec

Prvi hrvatski proizvođač biodiesela koji koristi otpadno jestivo ulje te ostala ulja i masti biljnog i životinjskog podrijetla kao sirovinu.Dodatni pribor i oprema

Cold Flow 350 – Aditiv za biodizel kod hladnog vremena 1*1 litra

Biodizel aditiviCOLDFLOW 350 je aditiv za biodizel zimi kojim se kontroliraju točke brtvljenja. Coldflow 350 je u cijelosti testiran sa širokim rasponom tipova biodizela i daje odlične rezultate. Coldflow 350 daje proizvođačima biodizela sigurnost da na njihov biodizel neće utjecati hladno vrijeme.

Bioboost 1000 – Aditiv za biodizel poboljšavanje cetanskog broja1*1 litra

Biodizel aditiviBioboost 1000 će poboljšati performanse i snagu biodizela poboljšavanjem njegovog cetanskog broja. Korisnici će osjetiti jasno poboljšanje startanja ujutro za razliku od netretiranog biodizela kod kojeg se osjećala razina tromosti. Bioboost 1000 je efektan kod svih tipova biodizela i korisnici će osjetiti poboljšanje performansi kada se Bioboost doda.

GF serija za centrifugiranje ulja

Biodizel centrifuga

Pročiščivači ulja centrifugiranjem, izvrsne kvalitete, odstranjuju vodu i sve kontaminaciske čestice teže od ulja.
Dizajnirane za korištenje sa dizelom, biodizelom, biljnim uljem, uljem mjenjača i uljem za podmazivanje, centrifuge će raditi efikasnije ako je ulje zagrijano prije procesa zbog smanjenja viskoznosti na razinu viskoznost sličnu one vodi, to je poglavito važno kada se koristi biljno ulje.

Filtracijski set sa pumpom pogodan za biodizel ili biljno ulje

Biodizel filtracijaJednostavan samosastavljajući set za doziranje jako filtriranog biodizela ili biljnog ulja. Odličan za filtriranje vašeg iskorištenog jestivog ulja prije procesiranja. Više stupanjsko filtriranje uspješno odstranjuje čestice u fazama čime je životni vijek maksimiziran i osigurana je dobra kvaliteta ulja u jednom prolazu, odaberite broj faza potrebnih u nizu.

Bodizel pročišćivač - 150 do 300 litara na dan

Bodizel pročišćivačNema više ispiranja vodom kada je tu Green Fuelsov BP-6/12 Biodizel pročišćivač. Biodizel pročišćivač upravljan zrakom dolazi sa svom potrebnom opremom za lako spajanje na Fuelpod ili Fuelmeister sustave. Nekoliko sati nakon uključenja spojene opreme gorivo je kristalno čisto, pročišćeno i spremno za upotrebu.


Bodizel pročišćivač - 1.440 do 2.880 litara na dan

Bodizel pročišćivačNema više ispiranja vodom kada je tu Green Fuelsov BP-60/120 Biodizel pročišćivač. Biodizel pročišćivač upravljan zrakom dolazi sa svom potrebnom opremom sa lako spajanje na postojeće biodizel sustave. Najlakši i najefikasniji način da pročistite svoje biodizel koji zadovoljava najviše standarde.
Koristi se u rafinerijama biodizela najviše kvalitete u cijelom svijetu.Ostale vrste ambalaže

Ostale vrste ambalažeCJENIK_PALETA_06.pdf

Energopak d.o.o. nudi dodatni program ostalih vrsta ambalaže koje se ne navode na prethodnim stranicama.

Nudimo ih u rasponu od Big Bag za tekućine, tekutajnere, fleksi tankove, paletne boksove, plastične palete hygienik i industrijske, rezervoare, cisterne, plastične kante za bolnički otpad, tankvane za osiguranje od izlijevanja (u slučaju akcidentnih situacija) opasnih tekućina u okolni prostor iz bačava, IBC kontejnera i ostalih velikih i manjih pakiranja (ambalaže) itd., ali isključivo u većim količinama.

Proizvodi su izrađeni od novog granulata, ali i od recikliranog. Svi materijali su UV stabilizirani.

Cjenik kompletne ponude plastičnih paleta možete preuzeti ovdje:Cjenik plastičnih paleta.pdf

Novo u ponudi:
Silica Gel u raznim pakiranjima od vrečica 4 grama do bačava 200 ltr.

PPf korugirana, sendvič plastična ploča ili rola koju prvenstveno koriste prizviđači čelika i kabela.

CIJENA: NA UPIT

Primjena:
Proizvodi su našli primjenu u kemijskoj, farmaceutskoj, naftnoj, prerađivačkoj, građevinskoj, staklarskoj, prehrambenoj i poljoprivrednoj industriji, transportnim, skladišnim i komunalnim tvrtkama, servisnim centrima i tvrtkama iz područja zaštite okoliša, tvrtkama za zbrinjavanja neopasnih i opasnih otpada itd.Ostale vrste ambalaže - Fotografije

Ostale vrste ambalaže

Fotografije ostale vrste ambalaže.

Ostala ambalaža Ostala ambalaža Ostala ambalaža Ostala ambalaža Ostala ambalaža Ostala ambalaža Ostala ambalaža Ostala ambalaža Ostala ambalaža Ostala ambalaža Ostala ambalaža Ostala ambalaža


Bio Diesel - Fotografije

Biodiesel - Fotografije

Bio diesel Bio dizel - pogon Bio diesel Bio diesel Bio diesel Bio dizel - pogon Bio dizel - pogon Bio dizel - pogon Bio dizel - pogon Bio diesel Bio diesel Bio diesel - Proizvodnja Bio diesel - Proizvodnja Bio diesel Hrvatska Bio dize Prodaja bio dizela Bio dizel - Sirovine Bio dizel - Sirovine Bio dizel - Sirovine Bio dizel - Sirovine Bio dizel - Sirovine Bio dizel - Sirovine Bio dizel - Sirovine Bio dizel Bio dizel Bio dizel Bio dizel Bio dizel


IBC Kontejneri

IBC Kontejneri

IBC kontejnere moguće je isporučiti sa drvenim, metalnim, hibridnim (kombinacija plastika-metal) i plastičnim paletama, sa poklopcima DN 150, DN 220 i DN 400, sa i bez odušnih ventila, sa ispusnim ventilima DN 50, DN 80, DN 100 i DN 150, sa ili bez UN broja, u EX izvedbi, sa i bez priključka za AdBlue pumpu, bio dizel ili demi (demineraliziranu vodu).

Baloni su u transparent ili crnoj boji, sa ili bez limene ili specijalne kartonske obloge. Prema zahtjevu kupca moguća je isporuka svih dijelova, pribora, konektora - redukcija, slavina (ventila), ako su IBC kupljeni kod nas i ako se radi o većim količinama.

Nudimo RECO IBC kontejnere sa ili bez UN broja, sa ili bez limenog plašta-obloge, sa drvenom ili metalnom paletom i RECO IBC sa novim balonima.

Nudimo standardne IBC kontejnere 600, 800 i 1000 litara, ali i specijalne IBC kontejnere.

CIJENA: NA UPIT

Primjena:
Namijenjeni su za pakiranje i transport vode, mlijeka, sokova, ulja, biljnih ekstrakata, aditiva, kiselina, lužina, tekućeg gnojiva, tekućeg šećera, glukoze, saharoze, AdBlua, biodisela, otpadnih ulja itd. IBC s limenim plaštom koristi se za posebne uvijete skladištenja i transporta zapaljivih, agresivnih i opasnih tekućina i kemikalija.IBC Kontejneri - NOVI i RECO

IBC Kontejneri

IBC kontejneri dijele se na dvije osnovne skupine - NOVI i RECO.

RECO IBC kontejneri nisu RECIKLIRANI ili kontejneri izrađeni od RECIKLIRANOG materijala. Oni su korišteni i nakon toga vraćeni u tvornicu na generalno repariranje - obnovu. Imaju iste karakteristike kao NOVI, ali im je cijena niža. Ne preporučujemo ih za upotrebu u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji. 

Isporučujemo RECO IBC kontejnere sa ili bez UN broja, sa ili bez limenog plašta-obloge, sa drvenom ili metalnom paletom, sa RECO ili novim balonima, poklopcima DN150 do DN220 i ispusnim ventilom DN50.IBC Kontejneri - Fotografije

IBC Kontejneri

Fotografije svih vrsta IBC kontejnera.

Nudimo standardne IBC kontejnere 600, 800 i 1000 litara, ali i specijalne IBC kontejnere sa limenim plaštom i plaštom od specijalnog kartona, četvrtastog oblika.

IBC kontejner se sastoji od nekoliko osnovnih dijelova koji su povezani u cjelinu. To je balon, kavez - čelična rešetkasta konstrukcija, paleta, usipni poklopac i ispusni ventil.

Sve isporučujemo sa ili bez UN.

IBC kontejner IBC kontejner IBC kontejner IBC kontejner IBC kontejner IBC kontejner IBC kontejner IBC kontejner IBC kontejner IBC kontejner IBC kontejner IBC kontejner


Metalna ambalaža

Metalna ambalaža

Energopak d.o.o. nudi kompletni program metalne ambalaže od 0.05 litara (limenke), standardne bačve od 60 i 213 ltr do oversize bačava od 350 litara. Ponuda obuhvaća limenke, kanistre, kante sa i bez ručki, klasične bačve sa čepovima ili poklopcima, konusne bačve sa čepovima ili poklopcima, bačve od nehrđajućeg čelika (inoxa) te specijalne oversize bačve u koje se pakiraju bačve standardnih veličina u kojima je opasni otpad.

Bačve do 60 litara moguće je isporučiti sa ručkama na plaštu ili poklopcu. Isporuka je moguća u jednoj ili više boja, sa ili bez logotipa ovisno o količini.

Prema potrebi kupca moguća je isporuka dijelova i pribora za bačve kao što su čepovi, tlačni prstenovi sa patent zatvaračem, kolica za prevoženje, tankvane i slično.

CIJENA: NA UPIT

Primjena:
Proizvodi se primjenjuju u kemijskoj, naftnoj, vojnoj, prerađivačkoj, građevinskoj, farmaceutskoj, prehrambenoj i poljoprivrednoj industriji i proizvodnji, energetici, u sustavima korištenja alternativnih izvora energije, tretmanu pitke i otpadnih voda, proizvodnji bio goriva, bio dizela, AdBlua, aditiva, proizvodnji i preradi meda, transportnim, skladišnim i komunalnim tvrtkama, servisnim centrima i tvrtkama iz područja zaštite okoliša, tvrtkama za zbrinjavanja neopasnih i opasnih otpada itd.Metalna ambalaža - NOVA i RECO

Metalna ambalaža

I metalnu ambalažu dijelimo na dvije skupine - NOVU i RECO.

RECO ambalaža nije RECIKLIRANA ambalaža ili ambalaža od RECIKLIRANOG materijala. To je ambalaža koja je korištena i nakon toga vraćena u tvornicu na generalno repariranje - obnovu. Ima iste karakteristike kao NOVA ambalaža, ali joj je cijena niža. Ne preporučujemo upotrebu RECO ambalaže u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji.

Što se tiče veličina RECO ambalaže, rekondicioniraju se samo bačve od 213 litara.Metalna ambalaža - Fotografije

Metalna ambalaža

Fotografije svih vrsta metalne ambalaže.

Nudimo limenke, kante 25 i 30 ltr i standardne bačve od 60 i 213 litara, te specijalne bačve do 350 ltr. Isporučujemo ih sa ili bez UN broja.

Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža Metalna ambalaža
Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

KONTAKT - UPIT

SJEDIŠTE: BJELOVAR
Stipe Javora 14
HR-43000 Bjelovar
Hrvatska (Croatia)
T: +385 43 222 108
F: +385 43 222 107
E: info@energopak.hr
E: info@enepro.hr

Miro Pavlović
E: miro@enepro.hr
M: 091 222 1077Raiffeisen banka - Tečajna lista i tečajni kalkulator