GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE

GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE!
Ako u nekoj drugoj tvrtki iste
djelatnosti nađete bilo koji proizvod
iz našeg prodajnog asortimana,
iste kvalitete, po nižoj cijeni,
tu cijenu uz
5% DODATNOG POPUSTA
nudi Vam i EnergoPak d.o.o.


Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

UGOVORNI PARTNERI

Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

KORISNI LINKOVI

PREVODITELJ

Prevoditelj EN -> HR
Translate HR -> EN
www.rjecnik.net

PočetnaPretraga za: fuelpod 3

Biodizel procesori za kućanstva i industriju

Biodizel postrojenje

Energopak d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i distributer Green Fuels Ltd. (GB) biodiesel procesora za Hrvatsku, Sloveniju, BiH, Srbiju i Crnu Goru.

Biodizel procesor 40 ltr/dan - Fuelpod 1

Biodizel procesorOvaj procesor je sve što vam treba da sami počnete radi svoj biodizel od iskorištenog ili novog biljnog ulja. Ovaj mali i robustan procesor može proizvoditi do 40 litara biodizela na dan – što je dovoljno da se napuni rezervoar u većini obiteljskih automobila.

Biodizel procesor 50 ltr/dan - Fuelpod 2

Biodizel procesorNovi kompaktni Fuelpod 2 proizvodi do 50 litara biodizela na dan od mješavine iskorištenog ili novog jestivog ulja i metanola te katalizatora. Njegov sustav za istakanje goriva dozvoljava direktno punjenje goriva u spremnik vozila.

Siguran, pouzdan i jednostavan za korištenje, upravljanje je automatsko uz primjenu sustava za zaštitu od zapaljenja. Safe Ban tehnologija osigurava zagrijavanje ulja prije miješanja koristeći grijač smješten na spremniku kontroliran termostatski.

Biodizel procesor 100 ltr/dan - Fuelpod 3

Biodizel procesorNovi Fuelpod 3 proizvodi do 100 litara biodizela na dan od mješavine iskorištenog ili novog jestivog ulja i metanola te katalizatora. Njegov sustav za istakanje goriva dozvoljava direktno punjenje goriva u spremnik vozila.

Fuelpod 3 je siguran, pouzdan i jednostavan za korištenje, upravljanje je automatsko uz primjenu sustava za zaštitu od zapaljenja. Safe Ban tehnologija osigurava zagrijavanje ulja prije miješanja koristeći grijač smješten na spremniku kontroliran termostatski.

Kod Fuelpod 3 uključena je i kontrolna (upravljačka) ploča, a u cilju jednostavnijeg korištenja i poboljšane brzine protoka.

Osim tog sustav sada dolazi s dvostruko većim Amberlite spremnikom te većim kompresorom čime je dobivena veća čistoća i kvaliteta biodizela.

Biodizel procesor 150ltr/dan - Fuelpod 4

Biodizel procesor Najnoviji Fuelpod 4 proizvodi 150 litara biodizela na dan od mješavine iskorištenog ili novog biljnog ulja, metanola i katalizatora. Njegov sustav za istakanje goriva omogućuje direktno punjenje rezervoara automobila.

Fuelpod 4 je u potpunosti siguran sustav koji koristi samo jednu zračnu pumpu u ATEX izvedbi za cjelokupnu manipulaciju sa ulaznim sirovinama i izlaznim biodizelom i glicerinom.

Kontrola nad procesorom se odvija preko upravljačke ploče sa ventilima intuitivnog izgleda.
Fuelpod 4 dolazi sa procesorskim tankom od nehrđajućeg čelika.

Biodizel procesor 150-600 ltr/dan - FuelMeister

Biodizel procesor FuelMeister je poluautomatski biodizel procesor kapaciteta proizvodnje od 150 do 600 ltr biodizela na dan. Ovaj procesor je izrađen od materijala industrijske kvalitete i dizajniran je tako da zauzima što manje prostora. Osim toga radi se o zatvorenom sustavu i stoga nema potrebe za rukovanjem sa kemikalijama.

Sa procesorom se isporučuju svi dodaci koji bi Vam mogli zatrebati stoga je za početak proizvodnje potrebno dodati samo biljno ulje, metanol, natrijev hidroksid, struju i vodu.  Bilo kakav stroj ili automobil koji posjedujete, a da radi na dizelski pogon, možete pokrenuti bez problema biodizelom koji ste sami proizveli na vlastitom FuelMeister procesoru.

Biodizel procesor 150-2000 ltr/dan - FuelMeister Auto

Biodizel procesor FuelMeister Auto je u potpunosti automatizirani biodizel procesor kapaciteta proizvodnje od 150 do 2000 ltr biodizela na dan. Ovaj procesor je izrađen od materijala industrijske kvalitete i dizajniran je tako da zauzima što manje prostora. Osim toga radi se o zatvorenom sustavu i stoga nema potrebe za rukovanjem sa kemikalijama.

Sa procesorom se isporučuju svi dodaci koji bi Vam mogli zatrebati stoga je za početak proizvodnje potrebno dodati samo biljno ulje, metanol, natrijev hidroksid, struju i Amberlite™ DB10DRY™ sustav za pročišćavanje. Metilat se dozira precizno i automatski direktno u reaktor čime štedite vrijeme i minimizirate kontakt s kemikalijama što je puno bolje od pripreme pomiješane otopine.

Bilo kakav stroj ili automobil koji posjedujete, a da radi na dizelski pogon, možete pokrenuti bez problema biodizelom koji ste sami proizveli na vlastitom FuelMeister Auto procesoru.

Sheme spajanja Fuelmeistra Auto za dobivanje raznih konfiguracija možete vidjeti ovdje:Shema spajanja 1.PDF i Shema spajanja 2.PDF

Biodizel procesor 3.000-20.000 ltr/dan - FuelMatic

Biodizel procesor FuelMatic je u potpunosti automatiziran biodizel procesor namijenjen industriji kapaciteta proizvodnje 900 ltr biodizela kroz 1 sat. Sustav preko PLC-a nadzire propusnost pritom osiguravajući minimalno vrijeme zastoja čime se maksimizira proizvodnja.

Sigurnost

Proizvodnja biodizela uvijek bi trebala biti siguran način koji se koristi sa zadovoljstvom u želji da se reduciraju emisije štetnih plinova i pritom uštedi novac. Ali uvijek bi sigurnosni aspekti proizvodnje biodizela kod kuće trebali biti uzeti u obzir kada se razmatra kupnja biodizel procesora. Utvrdili smo da većina opreme trenutno dostupne na tržištu ili setovi za sastavljanje kod kuće su u osnovi nesigurni.
U stotinama domaćinstava koja su kupila Green Fuelsov set dostupan od 2004. g. nije bilo nikakvog incidenta gdje bi kupci sami sebi nanijeli ozljede za vrijeme procesa proizvodnje biodizela, što dosljedno potvrđuje da sa ispravnom opremom proizvodnja biodizela kod kuće može biti sigurna i jednostavna aktivnost.

Kompletan cjenik biodizel procesora možete preuzeti ovdje: Cjenik biodizel procesora.pdf

Kompletan cjenik dodatnog pribora i opreme biodizel procesora možete preuzeti ovdje: Cjenik dodatnog pribora i opreme biodizel procesora.pdf

Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

KONTAKT - UPIT

SJEDIŠTE: BJELOVAR
Stipe Javora 14
HR-43000 Bjelovar
Hrvatska (Croatia)
T: +385 43 222 108
F: +385 43 222 107
E: info@energopak.hr
E: info@enepro.hr

Miro Pavlović
E: miro@enepro.hr
M: 091 222 1077Raiffeisen banka - Tečajna lista i tečajni kalkulator