GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE

GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE!
Ako u nekoj drugoj tvrtki iste
djelatnosti nađete bilo koji proizvod
iz našeg prodajnog asortimana,
iste kvalitete, po nižoj cijeni,
tu cijenu uz
5% DODATNOG POPUSTA
nudi Vam i EnergoPak d.o.o.


Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

UGOVORNI PARTNERI

Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

KORISNI LINKOVI

PREVODITELJ

Prevoditelj EN -> HR
Translate HR -> EN
www.rjecnik.net

PočetnaPretraga za: bolnice

Tretman vode - Isporuka sustava

Tretman vode

Energopak d.o.o. u suradnji sa svojim njemačkim partnerima uskoro kreće sa isporukom sustava (mini postrojenja) za tretman vode za piće i uporabu u kuhinjama i kupaonicama, bazenima, hotelima, kampovima, vrtićima, školama, bolnicama, staračkim domovima, državnim institucijama, javnim objektima, poslovnim objektima i sl..

Tretiranjem se eliminiraju bakterije i virusi uz neuporedivo manje korištenje kemikalija, a uporaba klora i ekološki neprihvatljivih sredstava u potpunosti se eliminira.

Primjena:
Tretiranje vode i eliminacija bakterija i virusa na medicinski, ekološki i tehnološki pouzdan način.

Tretman vode Tretman vode Tretman vode Tretman vode Tretman vode Tretman vode Tretman vode Tretman vode Tretman vode Tretman vode Tretman vode Tretman vode Tretman vode Tretman vode Tretman vode Tretman vode Tretman vode


Demineralizirana (demi) voda

Demineralizirana voda

Energopak d.o.o. isporučuje demineraliziranu vodu izuzetne kemijske i biološke čistoće bez otopina minerala, metala, organskih kemikalija, mikroorganizama koja odgovara Vašim potrebama.

Primjena:
Na svim mjestima gdje se traži voda bez minerala, primjesa, organskih spojeva i sl. kao što su to uređaji, strojevi, postrojenja, laboratoriji, tehnološke linije, proizvodnja hrane, pića, lijekova itd., a što je detaljnije nabrojano na slijedećem listu.

Korištenjem DEMINERALIZIRANE vode osiguravate kvalitetan, pouzdan i dugotrajan rad Vaših aparata, uređaja i strojeva. Također osiguravate kvalitetnu pripremu otopina antifriza, akumulatorske kiseline, foto kemikalija, elektrolita u galvanotehnici, u laboratorijima, ljekarnama, u staklenicima i plastenicima, obradi i preradi stakla, itd.
Demineralizirana (demi) voda - Tehnički podaci

Demineralizirana voda

PAKIRANJA DEMINERALIZIRANE VODE

DEMINERALIZIRANA voda pakira se i isporučuje u ambalaži slijedećih veličina:

Mala pakiranja (samo uz prethodnu, pravovremenu narudžbu, i ako su u pitanju veće količine):

  • 1 ltr,
  • 3 ltr,
  • 5 ltr.

Srednja pakiranja:
  • 10 ltr,
  • 20 ltr,
  • 30 ltr.

Velika pakiranja:
  • IBC 600 ltr,
  • IBC 800 ltr,
  • IBC 1.000 ltr.

IBC su povratni, uz kauciju, ili uz mogućnost povoljnog otkupa. Moguće je i punjenje u čistu ambalažu koja je vlasništvo kupca.

Minimalna količina za narudžbu je 600 ltr (IBC 600 ltr).Vreće za kremiranje, ukop i prenošenje stradalih osoba

Vreće za kremiranje, ukop i premještanje unesrećenih

Energopak d.o.o. opskrbljuje ustanove, organizacije i institucije sa vrećama za kremiranje i ukop (a koriste ih pogrebne ustanove, tvrtke koje organiziraju sahrane, ukope i kremiranja, bolnice, staračke domove itd.), te vrećama za izvlačenje i prenošenje ozlijeđenih i smrtno stradalih osoba u planinama, na moru, u zrakoplovnim nesrećama, brodolomima, u borbenim operacijama, požarima, prometnim i ostalim nesrećama, prirodnim katastrofama itd. (a koriste ih organizacije i institucije kao što je to GSS - gorska služba spašavanja, bolnice, policija, vojska, vatrogasci, civilna zaštita itd.).

Vreće za ukop - Letak - HrvatskiVreće za ukop - Letak - EngleskiKlikom na slike ili linkove ispod možete preuzeti letke u PDF formatu:
Vreće za ukop - letak hrvatski.pdf
Vreće za ukop - letak engleski.pdf

Cijene vreća za kremiranje i prenošenje za III kvartal možete preuzeti ovdje:Cjenik vreća za kremiranje i prenošenje.pdfVreće za kremiranje, ukop i prenošenje - Fotografije

Vreće za kremiranje, ukop i premještanje unesrećenih

Vreće za kremiranje, ukop i premještanje unesrećenih Vreće za kremiranje, ukop i premještanje unesrećenih Vreće za kremiranje, ukop i premještanje unesrećenih Vreće za kremiranje, ukop i premještanje unesrećenih Vreće za kremiranje, ukop i premještanje unesrećenih Vreće za kremiranje, ukop i premještanje unesrećenih Vreće za kremiranje, ukop i premještanje unesrećenih Vreće za kremiranje, ukop i premještanje unesrećenih Vreće za kremiranje, ukop i premještanje unesrećenih Vreće za kremiranje, ukop i premještanje unesrećenih Vreće za kremiranje, ukop i premještanje unesrećenih Vreće za kremiranje, ukop i premještanje unesrećenih


Demineralizirana voda - Fotografije

Demineralizirana voda

Fotografije demineralizirane vode

Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda Demineralizirana voda
Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

KONTAKT - UPIT

SJEDIŠTE: BJELOVAR
Stipe Javora 14
HR-43000 Bjelovar
Hrvatska (Croatia)
T: +385 43 222 108
F: +385 43 222 107
E: info@energopak.hr
E: info@enepro.hr

Miro Pavlović
E: miro@enepro.hr
M: 091 222 1077Raiffeisen banka - Tečajna lista i tečajni kalkulator