GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE

GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE!
Ako u nekoj drugoj tvrtki iste
djelatnosti nađete bilo koji proizvod
iz našeg prodajnog asortimana,
iste kvalitete, po nižoj cijeni,
tu cijenu uz
5% DODATNOG POPUSTA
nudi Vam i EnergoPak d.o.o.


Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

UGOVORNI PARTNERI

Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

KORISNI LINKOVI

PREVODITELJ

Prevoditelj EN -> HR
Translate HR -> EN
www.rjecnik.net

PočetnaPretraga za: adblue

Resnova s.r.l. - Italija

Resnova je talijanska komanija s kojom surađujemo po pitanju AdBlue by BASFIBC Kontejneri

IBC Kontejneri

IBC kontejnere moguće je isporučiti sa drvenim, metalnim, hibridnim (kombinacija plastika-metal) i plastičnim paletama, sa poklopcima DN 150, DN 220 i DN 400, sa i bez odušnih ventila, sa ispusnim ventilima DN 50, DN 80, DN 100 i DN 150, sa ili bez UN broja, u EX izvedbi, sa i bez priključka za AdBlue pumpu, bio dizel ili demi (demineraliziranu vodu).

Baloni su u transparent ili crnoj boji, sa ili bez limene ili specijalne kartonske obloge. Prema zahtjevu kupca moguća je isporuka svih dijelova, pribora, konektora - redukcija, slavina (ventila), ako su IBC kupljeni kod nas i ako se radi o većim količinama.

Nudimo RECO IBC kontejnere sa ili bez UN broja, sa ili bez limenog plašta-obloge, sa drvenom ili metalnom paletom i RECO IBC sa novim balonima.

Nudimo standardne IBC kontejnere 600, 800 i 1000 litara, ali i specijalne IBC kontejnere.

CIJENA: NA UPIT

Primjena:
Namijenjeni su za pakiranje i transport vode, mlijeka, sokova, ulja, biljnih ekstrakata, aditiva, kiselina, lužina, tekućeg gnojiva, tekućeg šećera, glukoze, saharoze, AdBlua, biodisela, otpadnih ulja itd. IBC s limenim plaštom koristi se za posebne uvijete skladištenja i transporta zapaljivih, agresivnih i opasnih tekućina i kemikalija.IBC Kontejneri - NOVI i RECO

IBC Kontejneri

IBC kontejneri dijele se na dvije osnovne skupine - NOVI i RECO.

RECO IBC kontejneri nisu RECIKLIRANI ili kontejneri izrađeni od RECIKLIRANOG materijala. Oni su korišteni i nakon toga vraćeni u tvornicu na generalno repariranje - obnovu. Imaju iste karakteristike kao NOVI, ali im je cijena niža. Ne preporučujemo ih za upotrebu u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji. 

Isporučujemo RECO IBC kontejnere sa ili bez UN broja, sa ili bez limenog plašta-obloge, sa drvenom ili metalnom paletom, sa RECO ili novim balonima, poklopcima DN150 do DN220 i ispusnim ventilom DN50.IBC Kontejneri - Fotografije

IBC Kontejneri

Fotografije svih vrsta IBC kontejnera.

Nudimo standardne IBC kontejnere 600, 800 i 1000 litara, ali i specijalne IBC kontejnere sa limenim plaštom i plaštom od specijalnog kartona, četvrtastog oblika.

IBC kontejner se sastoji od nekoliko osnovnih dijelova koji su povezani u cjelinu. To je balon, kavez - čelična rešetkasta konstrukcija, paleta, usipni poklopac i ispusni ventil.

Sve isporučujemo sa ili bez UN.

IBC kontejner IBC kontejner IBC kontejner IBC kontejner IBC kontejner IBC kontejner IBC kontejner IBC kontejner IBC kontejner IBC kontejner IBC kontejner IBC kontejner


Plastična ambalaža

Plastična ambalaža

Energopak d.o.o. nudi kompletni program plastične ambalaže od 5 litara do 220 litara. Ponuda obuhvaća kanistre, bačve sa čepovima ili poklopcima, četverokutne bačve i pribor.

Bačve do 60 litara mogu se isporučiti i sa ručkama, a sve sa ili bez odušnih ventila. Uglavnom su u plavoj boji, ali postoji mogućnost isporuka i u transparent (natur) boji.

CIJENA: NA UPIT

Primjena:
Proizvodi se primjenjuju u kemijskoj, naftnoj, vojnoj, prerađivačkoj, građevinskoj, farmaceutskoj, prehrambenoj i poljoprivrednoj industriji i proizvodnji, energetici, u sustavima korištenja alternativnih izvora energije, tretmanu pitke i otpadnih voda, proizvodnji bio goriva, bio dizela, AdBlua, aditiva, proizvodnji i preradi meda, transportnim, skladišnim i komunalnim tvrtkama, servisnim centrima i tvrtkama iz područja zaštite okoliša, tvrtkama za zbrinjavanja neopasnih i opasnih otpada itd.Plastična ambalaža - NOVA i RECO

Plastična ambalaža

Plastičnu ambalažu dijelimo na NOVU i RECO.

RECO ambalaža nije RECIKLIRANA ambalaža ili ambalaža od RECIKLIRANOG materijala. To je ambalaža koja je korištena i nakon toga vraćena u tvornicu na generalno repariranje - obnovu. Ima iste karakteristike kao NOVA ambalaža, ali joj je cijena niža. Ne preporučujemo upotrebu RECO ambalaže u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji.

Što se tiče veličina RECO ambalaže, rekondicioniraju se samo kanisteri od 20 i 60 litara i bačve od 120 do 220 litara.Plastična ambalaža - Fotografije

Plastična ambalaža

Fotografije svih vrsta plastične ambalaže. Nudimo kanistere u veličinama od 3 litre do kanistera - bačava od 155 litara.

Plastične bačve se proizvode u veličinama od 5 litara do 220 litara. Isporučujemo ih sa ili bez UN. Kanistere za gorivo sa UN brojem nudimo u veličinama 5, 10 i 20 litara.

Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža Plastična ambalaža


AdBlue

AdBlue

AdBlue je sredstvo za smanjenje emisije NOx u skladu sa zahtjevima standarda EURO 4 i EURO 5 za teretne kamione i autobuse sa ugrađenim SCR katalizatorima.

AdBlue letakAdBlue letakKlikom na slike ili klikom na link ispod možete preuzeti letke na hrvatskom jeziku u PDF formatu: AdBlue letak.pdfAdBlue - Tehnički podaci

AdBlue

Što je AdBlue?
AdBlue je novi proizvod čije korištenje zahtijevaju najnoviji modeli teretnih kamiona i autobusa u Europi. S njim osjetno smanjujemo količinu štetnih tvari u ipušnim plinovima. Na vozilu je u zasebnom spremniku (rezervoaru) pored rezervoara dizelskog goriva. Ne dodaje se u gorivo niti se s njim mješa. AdBlue je patentirana i zaštićena proizvodna marka Udruženja automobilske industrije Njemačke (VDA).

Sastav, karakteristike, forma:
AdBlue® je 32,5% vodena otopina uree proizvedena iz tehnički čiste (obrađene) uree CO(NH2)2 i demineralizirane vode. To je bezbojna, čista tekućina sa slabim mirisom amonijaka. Otopina nema otrovnih svojstava, ne djeluje na ljudski organizam agresivno. Otopina nije zapaljiva te nije klasificirana kao opasna za prijevoz.
Poznata je pod oznakom AUS 32 (engl. skraćenica za vodenu otopinu uree).

Tehničke specifikacije:
- gustoća pri 20°C 1087 – 1093 kg/m3
- inicijalna temperatura kristalizacije -11°C
Zahtjevi za očuvanje kvalitete su navedeni u uvjetima DIN norme 70070.

Primjena:
AdBlue® je stredstvo za redukciju NOx plinova (dušičnih oksida) te je potreban pri korištenju selektivnog katalitičkog redukcijskog katalizatora (SCR) u motornim vozilima s dizelskim motorom EURO4 i EURO5 norme.

Potrošnja:
Potrošnja AdBlue® je oko 4-6% od ukupne potrošnje dizela (dizelskog pogonskog goriva).

Pakiranje, transport, skladištenje:
AdBlue® se dostavlja prema zahtjevima kupca – u cisternama, u IBC kontejnerima 1000, 800 ili 600 ltr, plastičnim bačvama 200 ltr i u kanisterima od 20 ltr. Odgovarajući materijali tankova, agregata i ostale opreme, koji smiju doći u kontakt s AdBlue® su čelične legure (inox), plastika preporučena u vodiču za osiguranje kvalitete AUS 32 (QAGD AUS 32, CEFIC) kao i unutrašnjost metalnih tankova (coatings) zaštićena plastičnim oblogama ili ulošcima.
Nelegirani čelik, pocinčani čelik, bakar, aluminij i legure koje sadrže bakar i aluminij ne smiju se koristiti kao materijal od kojeg je proizvedena ambalaža za AdBlue®.
Otopinu isporučuje proizvođač ili distributer pri temperaturi od maksimalno 30°C. Kako bi se spriječila hidroliza otopine uree. Skladištenje mora biti obavljeno pod normalnim / standardnim uvjetima, pri optimalnoj temperaturi 25°C, u zatvorenim kontejnerima po mogućnosti zaštićenim od djelovanja jače direktne sunčeve svjetlosti. Kako bi se spriječila kristalizacija, temperatura skladištenja ne smije biti niža od -11°C.
U namjeri da se očuva visoka čistoća otopine potrebno je poštivati zahtjeve / uvjete vodiča za očuvanje kvalitete AUS 32. Preporučljivo je za skladištenje, rukovanje, transport i distribuciju AUS 32 koristiti isključivo za to predviđenu opremu i intrumente. Oprema i intrumenti moraju prethodno (prije prve uporabe) biti u potpunosti očišćeni i oprani demineraliziranom vodom.

Skladištiti odvojeno od prehrambenih proizvoda, pića i životinjske hrane.

Garantni rok: 12 mjeseci od datuma proizvodnje, ako se poštuju pravila skladištenja.

CERTIFIKAT KVALITETE
Kemijska analiza
PARAMETRI KVALITETE DOPUŠTENO UTVRĐENO
Urea % 31,-33,20 32,8
Biuret %max 0,3 0,18
Alkaličnost kao NH3 %max 0,2 0,01
Aldehid mg/kg max. 5,0 <1
Netopivi elementi mg/kg max. 20,0 1,2
Fosfati (PO4) mg/kg max. 0,5 <0,1
Kalcij mg/kg max. 0,5 0,09
Željezo mg/kg max. 0,5 <0,05
Bakar mg/kg max. 0,2 <0,05
Cink mg/kg max. 0,2 <0,05
Krom mg/kg max. 0,2 <0,05
Nikl mg/kg max. 0,2 0,05
Magnezij mg/kg max. 0,5 <0,05
Natrij mg/kg max. 0,5 <0,05
Kalij mg/kg max. 0,5 <0,05
Aluminij mg/kg max. 0,5 <0,3
Gustoća pri 20°C kg/m3. 1087,0 – 1093,0 1090
Indeks loma pri 20°C 1.3814 - 1.3843 1.3824
Identičnost Indentičan s
ref.uzorkom
DA
Ocjena/Odluka:
Odsjek za kontrolu kvalitete
po planu
TSCH 138-04
Inspekcijska ref. certifikata EN 10 204: 2004, 3.1

Kakvi su troškovi za AdBlue?
Troškovi za AdBlue variraju obzirom na količine i mjesto nabave. AdBlue nije opterećen trošarinom kao dizelsko gorivo (osim PDV) i u pravilu mu se cijena kreće oko polovice cijene goriva. Prosječna potrošnja AdBlue-a čini 5% potrošene količine goriva, to je oko 1,5 ltr na 100 km.AdBlue - Fotografije

AdBlue

Fotografije svih vrsta pakiranja AdBlue, pumpa za istakanje, sustava za opskrbu, opreme i pribora vezanim uz uporabu AdBlue.

AdBlue AdBlue AdBlue AdBlue AdBlue AdBlue AdBlue AdBlue AdBlue AdBlue AdBlue AdBlue

Reference

Reference

ABN TVORNICA ULJA - Zagreb
A.B.S. - Pićan
ADRIAKAMEN ITD - Split
ADRIATIC CARGO - Varaždin
ADRIA WINCH - Split
AEKS - Ivanić Grad
ALMONA - Sesvetski Kraljevec
ANTOŠ TRGOVINA - Dubrava
AGROKOR - Zagreb
AGROPROTEINKA - Sesvetski Kraljevec
ALPICO - Split
AMIS TELEKOM - Zagreb
ANTIGRAFITI CENTAR - Zagreb
ARIS 2000 - Zagreb
ARNIKA - Sesvete
ARTEX - Poreč
ATIS - Zagreb
ATLANTIC GRUPA - Zagreb
AUTO KUĆA GAŠPARIĆ - Čakovec
AUTOPRIJEVOZ HORVAT - Sesvete
AP ALEN HORČIĆKA - Banova Jaruga
AP DRAGO KNEŽEVIĆ - Gundinci
AP DELAČ MIROSLAV - Zagreb
AP IVAN MILOŠ - Feričanci
AP ĐURO PAVELIĆ - Slavonski Brod
AP JOSIP GREGORINČIĆ - Štrigova
AP LIVAJA TRANSPORTI - Hrvatski Leskovac
AP MARIO - Sesvete
AP MILIVOJ BRUSIĆ - Rijeka
AP MISLOVIĆ STJEPAN - Cestica
AP PAVO NIKIĆ - Sesvetski Kraljevec
AP STANKA ŽGANEC - Vratišinec
AP ŽDRAKIĆ MARKO - Požega
AP RADOVIĆ LIVIO - Kanfanar
APP - Požega
ARAL KAMEN - Zagreb
ARAPINAC - Špišić Bukovica
ASTRACIA - Split
ATIS - Zagreb
AUTO MAG - Gornji Stupnik
AUTOTRANSPORT STJEPAN RADIĆ - Maruševec
AUTOPRIJEVOZ MARIO - Sesvete
Aqua V.M.V. - Zagreb
AQUATERM - Karlovac
BARTOL - Ogulin
BADEL 1862 - Zagreb
BARPEH - Zagreb
BENUSSI – Fažana
BIO PHARM VET - Zagreb
BIODIESEL PRODUKT - Soblinec
BIOGNOST - Zagreb
BIOTERA NATURA - Samobor
BRENNTAG HRVATSKA - Zagreb
BRKOVIĆ - Sv. Nedjelja
BUBA - Gospić
CARIN – Zagreb
CE-ZA-R - Zagreb
CEMEX - Split
CENTROGRADNJA - Zagreb
CHEMING - Sesvete
CHROMOS - Samobor
CIAN - Split
C.I.O.S. - Zagreb
CONATUS - Zagreb
CROATIA VOĆE - Zagreb
CROSCO - Zagreb
CROWAY - Zagreb
CVEK USLUGE - Zagreb
CVITAN TRANSPORTI - Tinjan
ČAKOVEČKI MLINOVI - Čakovec
ČAZMATRANS - NOVA - Čazma
ČAZMATRANS PODRAVINA - PRIGORJE - Križevci
DALEKOVOD TIM - Topusko
DALMACIJACEMENT - Kaštel Sućurac
DEKONTA – Beograd, SRB
DARDI – Daruvar
DINA PRIJEVOZ – Daruvar
DIKACOMMERCE - Grubišno Polje
DI SPAČVA - Vinkovci
DIV - Bobovica
D.K.B. - Zagreb
DKL TRANSPORTI. - Bestovje
DOMET TEX - Rijeka
DONATELA - Split
DRILL Co. - Zagreb
DRAWING - Donji Miholjac
DVD BOL - Bol
ĐURO ĐAKOVIĆ-ENERGETIKA I INFRASTRUKTURA - Slavonski Brod
ECOOPERATIVA - Rijeka
ECOSYS - Zagreb
EKO-IMPO - Zagreb
EKO NEKRETNINE - Zagreb
ELGRAD - Zagreb
ELKA - Zagreb
ELMAR - Trebinje, BiH
ELTEKOR - Zagreb
ESAROM - Zagreb
EUROCABLE - Zagreb
EURCO - Vinkovci
ETRADEX - Žminj
EXTEH - Zagreb
FANTAZIA – Rasinja
FERO TERM – Zagreb
FEST – Karlovac
FILIJA - Zagreb
Filip Grubišić - Zadar
FIS-METAL - Strožanac
FLAMMIFER - Ozalj
FOR ING - Jelsa
FUCHS MAZIVA - Samobor
GAMAUF – Poljana
GEA 90 - Čakovec
GEA - Hercegovac
GETRO - Sesvete
GIFIKS GM - Zagreb
GIMONT GRADNJA - Velika Gorica
GIRK KALUN - Drniš
GK-GRUPA - Varaždin
GKP ČAKOM - Čakovec
GRABROVIĆ TRANSPORTI - Pazin
GRADNJA - Osijek
GRADNJA TRGOVINA LUČIĆ - Sesvete
GRAMAT - Zagreb
GUMIIMPEX-GRP - Varaždin
H.M. 5 - Gradec
HAC - Zagreb
HAĐIKAN TRANSPORTI - Donji Kraljevec
HERBOS - Sisak
HERMESGRAF - Zagreb
HIDROKOP - Koprivnica
HIDRO REGULACIJA - Zagreb
HLADNI VAL - Nova Gradiška
HOLETIĆ - Zagreb
HOLI SAMOBOR - Zagreb
HOTELI CAVTAT - CAVTAT
HRVATSKA GORSKA SLUŽBA SPAŠAVANJA - Makarska
HRVATSKA POŠTA - Zagreb
HRVATSKE ŠUME - Senj
HRVATSKI PLANINARSKI SAVEZ - Zagreb
HUDEK TRGOTRANS – Maruševec
IGM CIGLANA CERJE TUŽNO - Lepoglava
IGM PJEŠČARA - Jerovec
IMG - Zagreb
INA - INDUSTRIJA NAFTE - Zagreb
INDUSTROOPREMA - Zagreb
INKER - Zaprešić
INOKEM - Ivanić Grad
INSTITUT RUĐER BOŠKOVIĆ - Zagreb
INTREC SRO - Gornja Radgona, SLO
INT. PRIJEVOZ RIBO - Kašina
INTERTRANSPORT - Petrinja
IV COMMERCE - Varaždin
ISKOPI I PRIJEVOZ ŠAMIJA – Lovreć
IVALIM – Zagreb
IVASIM - Ivanić Grad
IVERO - Ivanić Grad
STROJNA OBRADA JAGIĆ – Sesvete
JAJCE ALLOY WHEELS - BiH
JAKA POSLOVNE USLUGE – Zagreb
JAMBREK - Seget Donji
JASEN - Bjelovar
JASMIN - Rijeka
JAVNA VATROGASNA POSTROJBA GRADA BJELOVARA – Bjelovar
JEDINSTVO - PNO - Zagreb
JEKLOTEHNA TING - Novi Marof
JOLE - Ogulin
JOLE MEGAPROMET - Omiš
JOLLY - Drniš
JONJIĆ TRADE - Krk
JUR TRANS - Krk
KAPELA CEROVNIK - Jospidol
KAPLAST - Vojnić
KAROCIN - Pićan
KAURIN PRIJEVOZ – Satnica Đakovačka
KENTAUR - Stari Grad
KEMIS TERMOCLEAN - Zagreb
KEMOKOP – Dugo Selo
KEMOPLASTIKA – Zagreb
KIKO TRGOVINA I USLUGE - Pregrada
KLANATRANS – Klana
KLINIKA FRAN MIHALJEVIĆ - Zagreb
KOKA - Varaždin
KOMICRO - Zagreb
KOMPANIJA TEŠIĆ - Kaštelir
KOL-TRANSPORT - Prelog
KOMUNALAC KOPRIVNICA - Koprivnica
KOMUNALAC OPATIJA - Opatija
KOMUNALNI SERVIS KUTINA - Kutina
KONČAR - Zagreb
KONČAR ENERGETSKI TRANSFORMATORI - Zagreb

KOTO - Ljubljana, SLO
KANUF INSULATION - Novi Marof
KRKA FARMA - Jastrebarsko
KUTRILIN TPV - Zagreb
LABUD - Zagreb
LAGERMAX AUTOTRANSPORT - Luka
LEOPOLD - Osijek
LGM - Zagreb
LIMEX - Donji Miholjac
LIM SAMOBOR - Samobor
LIPA MILL KUVERTE - Zagreb
LINDE PLIN - Karlovac
LIVAJA TRANSPORTI - Hrvatski Leskovac
LUKA ŠPED - Ploče
LUPRES - Trnovec Bartolovečki
MAHONIJA - Koprivnica
MAGRAD - Žakanje
MAIKI - Karlovac
MARIĆ - Sesvetski Kraljevec
MARINA NOVA - Karlovac
MAN PRODAJNO SERVISNI CENTAR - Karlovac
MASTERPLAST – Duboševica
MALA PERFORMERSKA SCENA -Zagreb
MARHA - Vrbovec
MATIJEVIĆ GRAĐENJE - Zagreb
MATROBY - Sesvete
MAXTRON - Strumica
MAZIVA-ZAGREB - Zagreb
MENES - Rijeka
MEP - Rijeka
MERCOR - Zaprešić
METAL HOLAND - Šamac, BiH
METSS - Čakovec
MICRA VTM – Lučko
MIJAGA - Sesvete
MK-BONA FIDE - Pregrada
MK VIROVITICA - Virovitica
MLIN PUKANIĆ - Velika Gorica
MM FARMACHEM - Zagreb
MODUS OPERANDI - Zagreb
MONDI - Valpovo
MUSA - Vela Luka
NARANĐA TRANSPORT - D. Kraljevec
NATRON PRODUKT - Sv.Ivan Žabno
NEMETALI A.D. - Prijedor, BiH
NEVA - Zagreb
NEXE GRUPA - Našice
NIKIĆ SERVIS - Dugo Selo
NIKING - Križevci
NISKOGRADNJA HREN - Donja Stubica
NOVATECH - Zagreb
OPĆA BOLNICA VINKOVCI – Vinkovci
OPĆA BOLNICA VUKOVAR - Vukovar
OPAČAK TRANSPORTI - Karlovac
OPG ĐURĐA ŠAIĆ - Zagreb
OPG PAVLEKOVIĆ - Gudovac
ORBICO GRUPA - Zagreb
PAG 91 - Pag
PALAMIDA - Crikvenica
PAN - PEK - Zagreb
PARKETI POŽGAJ - Veliki Bukovec
PAŠA TRANS - Koprivnica
PATTING - Varaždin
PENA - Bregana
PEMO - Dubrovnik
PERINIĆ SISTEMI - Zagreb
PERMACON - Bregana
PERT - Ilok
PET TRANS – Zagreb
PETROKEMIJA - Kutina
PEXTON - Split
PHOENIX CAPITIS - Sesvete
PILARSKI OBRT ŠAJN - Ogulin
PiP - Zagreb
PLAST-A - Rijeka
PLE-MET ZEUS - Zaprešić
POKOP - vl. Damir Oniško - Zagreb
POMGRAD GRADNJA - Split
POLI – MIX – Šapjane
POLJOPRIVREDNO PREHRAMBENI KOMBINAT - Nova Gradiška
PPP PLANTAK - Vinkovci
PP ZDRAVKO ROŽMARIĆ – Vidovec
PPS GALEKOVIĆ - Mraclin
PRESEČKI GRUPA - Krapina
PRIJEVOZNIK JOSIP BATALIĆ - Stobreč
PRIJEVOZ PUTNIKA TAXI 3559 - Sesvete
PRINCIPIUM - Varaždin
PRIMACOTRANS - Zagreb
PRIPOL - Zagreb
PROMOTEHNA - Zagreb
PRKA TRANSPORTI - Predavac
PROFECTUS GRADNJA - Vrbovec
PTO GRUBEŠIĆ - Vrbovec
PZ SOPJE - Sopje
PUNTANIKA LINE - Zadar
RADIN REPRO I ROTO - Zagreb
RANČ - Zagreb
RAMA - Virovitica
REMONT - Zagreb
REPRINT - Zagreb
REKO - Sesvete - Zagreb
RENCO – Trnovec
RIBARSTVO F - Cres
RIBARSKA ZADRUGA LANTERNA - Pula
RIN KOMERC – Novi Sad, SRB
RS NAP - Novi Sad, SRB
ROTOPLAST - Sv. Nedjelja
RUŽIĆ – Jurdani
S-SEČAN - Čakovec
SAMOBORKA - Samobor
SAN-GRA – Split
SEGESTICA - TRGOVINA - Sisak
SEGESTICA - Sisak
SHELL - Zagreb
SHOUMBURG - Zagreb
SETOVIA VOĆE - Zagreb
SIMPA SISTEM - Zagreb
SIMUL - Zagreb
SISATEC - Pula
SIZIM - Legrad
SKLADGRADNJA GROUP - Imotski
SKYLINK - Zagreb
SLAP-96 - Ivanić Grad
SLAVIJATRANS - Petrinja
SLAVONA - Vinkovci
SLAVONIJA-SLAD - Nova Gradiška
SLAVONKA - Čađavica
SM PROIZVODNJA - Sv. Petar Orehovec
SPEGRA-INŽENJERING - Split
STARTRANS – Rijeka
STIBING – Stobreč
SUNČANI ODMOR - Split
SWISSCOLOR - Zagreb
ŠEBALJ TRANSPORTI - Rakovica
ŠUMARSKI FAKULTET - Zagreb
TARANDEK TRANSPORTI - Lopatinec
TARDI - Zagreb
TEHNIX - Donji Kraljevec
TEHNOMONT - Pula
TEH GRADNJA - Zagreb
TEHNO SERVIS - Dubrovnik
TGT TERO - Zagreb
TIGAR HEMIJSKI PROIZVODI – Pirot, SRB
TIGRA - Zagreb
TIM KABEL - Zagreb
TIM KUŠAN - Zagreb
TIM TAXI - Korčula
TKALEC TRANS – Čakovec
TLM ŠIBENIK – Split
TOLERO PROMET – Zaprešić
TOMBIA – Split
TOMISLAV MEĐUNARODNI AUTOPRIJEVOZNIK - Bicko Selo
TRANSPORT I TRGOVINA BIŠKUP - Turčin
TRANSPORT ZOVIĆ – Gračišće
TRANSPORTI BILIĆ – Sesvete
TRANSPORTI DOMJANIĆ – Draganić
TRANSPORT TRSTENJAČKI – Varaždin
TRANSPORTI ZLATKO MIŠAK – Trnovec
TRENTON - Trogir
TVORNICA PARKETA BUKOVINSKI - Šenkovec
ULJA I MAZIVA - Zagreb
VALTEC - Šabac
V.B.N. - Veliko Trgovišće
VBS. - Pula
VEHO-PROMET - Požega
VELEBIT PROMET – Dugo Selo
VIŠEVICA-KOMP - Zagreb
VITOM COMMERCE - Križevci
VINA CATTUNAR - Brtonigla
VINDIJA - Varaždin
VITREX - Virovitica
VEHO - Požega
VELEBIT PROMET - Dugo Selo
VELEMI - Rijeka
VITOM COMMERC - Križevci
VM2 - Zagreb
VODOPROMET - Pula
VRELO - Rab
YAMMAT - Zagreb
ZAGREBAČKI ABRAZIVI - Zagreb
ZAGREBAČKI HOLDING - Zagreb
ZAGREBPETROL - Zagreb
ZAMA - Zagreb
ZGR KOVAČIĆ - Križevci
ZLATKO MIŠAK TRANSPORTI - Zagreb
ZOVAK - Zagreb
ZVIJEZDA - Zagreb
ZVONIMIR - Varaždin
ŽUFIĆ SILVANO - ZagrebEnergopak d.o.o.

Kontakt


CONTACT PERSON:
Miro Pavlović
M: +385 91 222 1077
E:

Molimo da kod pisanja e-maila NE koristite slova: čćšđž, već zamjene: cszd.

Morate imati instaliran Flash Player da biste vidjeli slike.

KONTAKT - UPIT

SJEDIŠTE: BJELOVAR
Stipe Javora 14
HR-43000 Bjelovar
Hrvatska (Croatia)
T: +385 43 222 108
F: +385 43 222 107
E: info@energopak.hr
E: info@enepro.hr

Miro Pavlović
E: miro@enepro.hr
M: 091 222 1077Raiffeisen banka - Tečajna lista i tečajni kalkulator